Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΚΟΠΕΣ 500.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΖΟΥΤΖΕ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

No Comments Share:

 

Ισχυρισμοί πως ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ποροσένκο ξόδεψε 500.000 $ για διακοπές στις Μαλδίβες

Θέμα της επικαιρότητας έγιναν στην Ουκρανία, οι διακοπές που έκανε ο πρόεδρος Ποροσένκο την πρωτοχρονιά στις Μαλδίβες νήσους

Σε ανακοίνωση που έγινε μετά από αίτημα από την Διεύθυνσης της Προεδρίας της Ουκρανίας αναφέρεται πως ¨Ο πρόεδρος του κράτους πέρασε την πρωτοχρονιά μαζί με την οικογένεια του στο σπίτι του. Έμεινε λίγες μέρες στο κρατικό κατάλυμα στην Γκούτα την περιοχή Ιβάνο-Φρανκόβσκ. Στις Μαλδίβες πήγε για λίγες μέρες διακοπών. Τα έξοδα αυτού του ταξιδιού καλύφθηκαν από τον δικό του και δηλωμένο προσωπικό λογαριασμό¨.

ΜΜΕ της Ουκρανίας εξέτασαν τις λεπτομέρειες των διακοπών του Ποροσένκο στις Μαλδίβες. Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός Radyo Svoboda, ο ηγέτης της Ουκρανίας, πέταξε από το Κίεβο στις Μαλδίβες με αεροσκάφος τύπου Falcon 7X της τoυρκικής εταιρίας Τürk Setair. Στο αεροσκάφος μέσα βρισκόταν 3 άντρες και 5 γυναίκες. Αναφέρεται πως ο Ποροσένκο και οι συν αυτώ στο διάστημα από 2-8 Ιανουαρίου έμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο “Cheval Blanc” που αποτελείται μόνο από μεμονωμένες βίλλες. Μάλιστα ο Ποροσένκο για να μείνει κρυφή η ονομασία του, ο Ποροσένκο στο ξενοδοχείο χρησιμοποίησε το όνομα “Mr. Petro Incognito”.

Ουκρανοί δημοσιογράφοι υπολόγισαν τα πιθανά έξοδα που έκανε ο Ποροσένκο για τις διακοπές του. Έτσι υπολογίστηκε πως ο Ουκρανός ηγέτης ξόδεψε 188.000 δολάρια για το αεροσκάφος που επί μια εβδομάδα περίμενε, 276.000 $ για τα έξοδα διαμονής και 37.500 $ για διάφορα άλλα έξοδα.

Ο Ποροσένκο σήμερα είναι ένας από τους 5 πλουσιότερους ανθρώπους της Ουκρανίας και η περιουσία του είναι γύρω στο 1 δις $.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ουκρανίας το 40% του λαού ζει κάτω από το όριο της φτώχειας

https://www.dha.com.tr/dunya/ukrayna-devlet-baskani-porosenkonun-maldivler-tatili-gundemde-500-bin-dolar-harcadi-iddiasi/haber-1560972

19/1/2018

Previous Article

ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ !

Next Article

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΡΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *