Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Παπική έκκληση για εμβόλια σε όλους…

No Comments Share:

Ο Πάπας Φραγκίσκος στο χριστουγεννιάτικο του μήνυμα έκανε έκκληση εμβολιασμό για τον Covid-19: “Είμαστε όλοι στο ίδιο πλοίο”

Ο Πάπας Φραγκίσκος μετέδωσε ψηφιακά το παραδοσιακό μήνυμα “Urdi et Ordi” από το Βατικανό και επέκρινε τον εθνικισμό του εμβολίου λέγοντας πως “Είμαστε όλοι στο ίδιο πλοίο”.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έδωσε το παραδοσιακό μήνυμα προς την πόλη και τον κόσμο, όχι από το μπαλκόνι της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου μπροστά σε χιλιάδες άτομα αλλά ψηφιακά από έναν άμβωνα στο Βατικανό. Ο Φραγκίσκος έκανε έκκληση για για παγκόσμια ενότητα και βοήθεια προς τα έθνη που υποφέρουν από τις ανθρωπιστικές κρίσεις και τις συγκρούσεις ενώ αναφέρθηκε στην πανδημία και τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες της.

Ο Φραγκίσκος τόνισε ότι η υγεία αποτελεί ένα διεθνές θέμα και επέκρινε την ανταγωνιστική στάση των χωρών με τον ¨εθνικισμό των εμβολίων¨ πού καθιστά δύσκολη την πρόσβαση στα εμβόλια. Εξέφρασε την ανησυχία ότι οι φτωχοί λόγω του εθνικισμού των εμβολίων θα δυσκολευτούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά.

Στην ομιλία του ο Φραγκίσκος ανέφερε τα εξής ” Είθε ο Υιός του Θεού να καταστήσει κυρίαρχο ένα υπερεθνικό πνεύμα αλληλεγγύης μεταξύ των κυβερνητικών ηγετών, ώστε με αυτό τον τρόπο να διασφαλιστεί πως όλοι θα έχουν πρόσβαση στα εμβόλια και τη θεραπεία. Δεν μπορούμε να στήσουμε τείχη σε μία πρόκληση που δεν αναγνωρίζει σύνορα. Είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος”.

…..

Papa Francis Noel mesajında Kovid-19 aşısı için çağrı yaptı: Hepimiz aynı gemideyiz – Sputnik Türkiye

25/12/2020

Previous Article

Η ¨μαριονέτα¨ της Τουρκίας μιλά κιόλας: ¨Δεν θα γίνει ποτέ βήμα πίσω στην Γαλάζια Πατρίδα¨

Next Article

O Γκρίζος Λύκος¨ επιτίθεται στην ΔΕΜΠ-Κομοτηνής

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *