Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υποψήφια βουλευτής : ¨Η λύση στα προβλήματα του γάμου είναι… μια ακόμη σύζυγος !

0 σχόλια Share:

Πρόταση από γυναίκα-υποψήφια στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) που προκαλεί αντιδράσεις : ¨ Το πρόβλημα της έλλειψης στέγης επιλύεται με την πολυγαμία¨

Γυναίκα πολιτικός που είναι υποψήφια για την συμβουλευτική βουλή στα ΗΑΕ, προκάλεσε αντιδράσεις με την καμπάνια της με την οποία υποστηρίζει πως ¨ Το πρόβλημα της έλλειψης στέγης επιλύεται με την πολυγαμία¨

Η Κχαβλά Ελ Αλί που είναι μια από τους 495 υποψήφιους για τις εκλογές που θα γίνουν για τις 20 θέσεις της Ομοσπονδιακής Εθνικής Βουλής, προκάλεσε αντιδράσεις με την καμπάνια της.

Η Κχαβλά Ελ Αλί που άρχισε την προεκλογική της καμπάνια την Κυριακή, δίπλα στην φωτογραφία της έγραψε το σύνθημα ¨Ναι στην πολυγαμία για την κοινωνία στην οποία δεν έχουν μείνει σπίτια¨. Οι αφίσες αναρτήθηκαν σε κάθε μέρος της πόλης Σαρικά την οποία ελπίζει να εκπροσωπήσει η Ελ Αλί.

Αντιδράσεις προκάλεσε η χρήση της λέξης ¨unussa¨  που υπάρχει στην αφίσα και με την οποία χαρακτηρίζονται οι ανύπαντρες γυναίκες. Η λέξη αυτή χρησιμοποιείται για τα ¨στεγνά και άχρηστα πράγματα¨.

​Η υποψήφια είναι και η ίδια ανύπαντρη και η δήλωση της αυτή προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως η πολυγαμία είναι ένα θέμα που πρέπει να εξετασθεί σοβαρά.

……………

Η ίδια λέει πως παντρεμένες φίλες της, της περιγράφουν τα προβλήματα, για τα οποία όπως υποστηρίζει ¨η πλειοψηφία τους θα μπορούσε να λυθεί με μια ακόμη σύζυγο¨.

Η Ελ Αλί είπε πως περιμένει να πάρει μεγάλο ποσοστό ψήφων από τους άντρες και από ¨τις έξυπνες γυναίκες¨.

Στα ΗΑΕ το ποινικό δίκαιο στηρίζεται στην σαρία και η πολυγαμία είναι νόμιμη. Οι μουσουλμάνοι μπορούν να πάρουν 4 συζύγους.

https://tr.sputniknews.com/ortadogu/201909111040145619-birlesik-arap-emirliklerinde-kadin-adaydan-tepki-ceken-oneri-evde-kalmislik-sorunu-cok-eslilikle/

11/9/2019

Previous Article

To μήνυμα του Ντεστιτζί-προέδρου του κόμματος BBP : Να κλείσει το HDP…

Next Article

Τουρκικό δικαστήριο : Προληπτικό μέτρο νόμιμης κρατικής άμυνας η αποστολή όπλων (προς τους ισλαμιστές τρομοκράτες…)

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *