Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΑΜΑΡΤΙΑ¨ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

Ανακοίνωση της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας: Αμαρτία να πηγαίνετε σε εκκλησίες στην Τουρκία

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία ανακοίνωσε πως η επίσκεψη σε εκκλησίες Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Τουρκία, συμπεριλαμβανόμενων και αυτών σε Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια είναι αμαρτία.

Μετά από την έγκριση από τον Ρωμιό Πατριάρχη Φαναρίου της ανεξαρτησίας της Ορθόδοξης Ρωσικής Εκκλησίας από την Ρωσία, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία απαγόρευσε στα μέλη τη να πηγαίνουν σε εκκλησίες στην Τουρκία.

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία χαρακτήρισε την απόφαση του Ρωμιού Πατριάρχη Φαναρίου ¨διασπαστική¨ και απέκοψε εντελώς τις σχέσεις της με το πατριαρχείο του Φαναρίου.

Ο Ιγκόρ Γέκιμτσουκ-εκπρόσωπος της Ρωσική Εκκλησίας δήλωσε πως ¨Απαγορεύτηκε σε όλους τους πιστούς μας να πηγαίνουν σε όλες τις εκκλησίες στην Τουρκία, συμπεριλαμβανόμενων και αυτών σε Κωνσταντινούπολη και Αττάλεια. Όσοι θρησκευτικοί μας αδερφοί πάνε σε αυτές τις εκκλησίες που υπάγονται στο Φανάρι, θα θεωρηθεί πως κάνουν αμαρτία¨.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/turkiyedeki-kiliselere-gitmek-gunahtir-532341.html

18/10/2018

Σχ: Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, του οποίου το έργο και την παρρησία εκτιμάμε απεριόριστα, πήρε θέση δημόσια με άρθρο του υπέρ του πατριαρχείου Μόσχας.

Αλλά και μόνο βλέποντας το ποιόν αυτών που ευνοούνται από την απόφαση υπέρ της ουνίτικης ουκρανικής εκκλησίας, αρκεί για να βρεθούμε στην άλλη πλευρά…

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΑ

Next Article

Η ΕΛΛΑΔΑ ¨ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ¨ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΖΟΥΤΖΕΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΓΙΠ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *