Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΒΗΘΛΕΕΜ

No Comments Share:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδήλωση κατά του πατριάρχη Θεόφιλου στην Δυτική Όχθη

Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι διαδήλωσαν στην Δυτική Όχθη κατηγορώντας τον Ελληνορθόδοξο πατριάρχη Θεόφιλο τον 3ο πως ¨μεταβιβάζει ακίνητα της εκκλησίας προς το Ισραήλ¨

Οι Παλαιστίνιοι αντέδρασαν στο κονβόι οχημάτων του  Ελληνορθόδοξου πατριάρχη Θεόφιλου του 3ο , ο οποίος μετέβη στην Εκκλησίας της Γενέσεως για τον εορτασμό σύμφωνα με το ημερολόγιο της Ανατολικής Εκκλησίας της γέννησης του Χριστού.

Το πλήθος πέταξε παπούτσια και αυγά στο κονβόι και προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο του πατριάρχη στην εκκλησία.

Ο κατηγορούμενος για ¨ μεταβίβαση ακινήτων της εκκλησίας προς το Ισραήλ¨ πατριάρχης Θεόφιλος ο 3ος, μπήκε στην εκκλησία υπό την προστασία των παλαιστινιακών δυνάμεων ασφαλείας.

Εκατοντάδες άτομα που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της εκκλησίας της Γενέσεως στην Βηθλεέμ, έκαναν έκκληση για μποϊκοτάζ και απομόνωση κατά του Θεόφιλου.

http://haber.sol.org.tr/dunya/bati-seriada-patrik-theophilos-protestosu-223993

6/1/2018

Σχ: Η συντριπτική πλειοψηφία του ποιμνίου του πατριαρχείου εκεί, όπως και κάποιοι ιεράρχες του είναι Άραβες ορθόδοξοι και είναι σκάνδαλο να μην λαμβάνεται  υπόψη η άποψη τους για την διαχείριση των ακινήτων του πατριαρχείου. Ο πατριάρχης δεν είναι αυτοκράτορας και αν για κάποιο λόγο δεν μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του κατά τον δέοντα τρόπο, ας πάει να μονάσει.

Previous Article

ΔΗΛΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΙΗΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Next Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ Μ.Ε.Α. ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *