Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κακοποίησε και έδειρε μέχρι θανάτου την 8 ετών υπηρέτρια…

No Comments Share:

Κορίτσι 8 χρόνων το οποίο εργαζόταν ως υπηρέτρια σε ένα σπίτι στην πόλη Ραβαλπίντι του Πακιστάν, δολοφονήθηκε με βασανιστήρια από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού επειδή  “άνοιξε το κλουβί με τα πουλιά και αυτά έφυγαν.” Από τις πληγές που εντοπίστηκαν στο σώμα του μικρού κοριτσιού εκτιμάται πως υπέστη και σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με την είδηση από το Euronews, οι πρώτες ενδείξεις από την έρευνα της αστυνομίας του Ραβαλπίντι, δείχνουν πως το κορίτσι ονόματι Ζοχρέ, θέλησε να ταΐσει τα πουλιά στο σπίτι όπου εργαζόταν αλλά όταν άνοιξε το κλουβί και αυτά έφυγαν, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αρχικά την έδειρε μέχρι λιποθυμίας και αργότερα την εγκατέλειψε μπροστά σε ένα νοσοκομείο.

Το νοσοκομείο ενημέρωσε την αστυνομία και στα πλαίσια της έρευνας μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί δύο άτομα. Στην αναφορά που συνέταξε ένας αστυνομικός αναφέρεται πως “Το θύμα όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ακόμα εν ζωή. Είχε βαρείς τραυματισμούς στο πρόσωπο, στα χέρια, στα πόδια και στο στήθος της. Τραύματα υπήρχαν επίσης και στα οπίσθια, κάτι που ενδυναμώνει την πιθανότητα να είχε υποστεί και σεξουαλική επίθεση”.
Η επίσημη κατηγορία σε βάρος των υπόπτων θα καθοριστεί με τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων από τα δείγματα που πάρθηκαν από το μικρό παιδί.
Η μόλις 8 ετών Ζοχρε θα ασχολούνταν με το νεογέννητο παιδί της οικογένειας και ως αντάλλαγμα, η οικογένεια θα κάλυπτε τα έξοδα για τις σπουδές της.
…….

https://artigercek.com/haberler/pakistan-da-8-yasindaki-isci-cocuk-iskenceyle-olduruldu

6/6/2020

Previous Article

Παρά τις 44 καταδίκες αποφυλακίστηκε και μόλις βγήκε…

Next Article

Βίντεο: ¨Η Οθωμανική Ταρχούνα¨ – Της Λιβύης !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *