Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πακιστανός πρωθυπουργός : ¨Το Πακιστάν αντιμετωπίζει τον θάνατο είτε λόγω κορωναϊού είτε λόγω πείνας¨

0 σχόλια Share:

Την ώρα που εξελιγμένες χώρες αντιμέτωπες με την πανδημία του Κορδελιού αδυνατούν να προσφέρουν επαρκείς υπηρεσίες υγείας και οικονομική βοήθεια προς τους πολίτες τους, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ιμράν Χαν έκανε έκκληση για παγκόσμιο ταμείο βοήθειας προς τις αναπτυσσόμενες χώρες. Ο Ιμραν Χαν ανέφερε πως το Πακιστάν είναι αντιμέτωπο με τον θάνατο είτε λόγω καραντίνας είτε λόγω κορωναιού.
Ο Πακιστανός πρωθυπουργός κάλεσε τους ηγέτες του κόσμου, τα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ να χορηγήσουν προς τις αναπτυσσόμενες χώρες ένα πακέτο αναζωογόνησης και σωτηρίας από τα χρέη.
Ο Χαν είπε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά εισοδήματος μεταξύ των αναπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών και ότι οι δεύτερες δεν διαθέτουν τους πόρους για να ξεπεράσουν την λόγω καραντίνας αναστολή της οικονομίας τους  : “Το κύριο δίλημμα του ανεπτυγμένου κόσμου είναι η συγκράτηση με καραντίνα του κορωναιού και στη συνέχεια η αντιμετώπιση του οικονομικού αντίκτυπου. Ενώ στον αναπτυσσόμενο κόσμο πέρα από την τον περιορισμό του ιού και την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης, η μεγαλύτερη ανησυχία είναι ότι οι άνθρωποι θα λιμοκτονήσουν”.
……
Ο Χαν τόνισε πως το Πακιστάν βρίσκεται αντιμέτωπο με την αδιανόητη επιλογή του να πεθάνει είτε από τον κορωναιό είτε από την πείνα, ενώ τόνισε πως όλος ο κόσμος σύρεται σε μία οικονομική κρίση χειρότερη και από αυτήν της δεκαετίας του 1920.
…….

https://tr.sputniknews.com/asya/202004131041817409-kuresel-kurtarma-fonu-cagrisi-yapan-pakistan-basbakani-yoksa-ya-karantina-ya-da-koronavirus/

13/4/2020

Previous Article

ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ !

Next Article

Αξιολογώντας την βόλτα του Αζώρ πιο πάνω απο τον εκκλησιασμό….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *