Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

“Απέμεινα γυμνή καθώς κομμάτιασαν τα ρούχα μου” (εκατοντάδες Πακιστανοί)

No Comments Share:

Στο Πακιστάν γυναίκα η οποία τραβούσε ένα βίντεο για το ΤikTok σε ένα πάρκο, δέχτηκε επίθεση σεξουαλική από εκατοντάδες άντρες. Μετά από το περιστατικό η αστυνομία κυνήγησε τους υπόπτους. Μέχρι τώρα έχουν ανακριθεί 66 άτομα.

Στις 14 Αυγούστου συνέβη ένα ανατριχιαστικό περιστατικό στο Πακιστάν. Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Daily Mail εκατοντάδες άντρες περικύκλωσαν μία νέα γυναίκα που τραβούσε βίντεο σε ένα πάρκο. Εκεί η άτυχη γυναίκα που τραβούσε βίντεο για το τικ τοκ υπέστη σεξουαλική επίθεση ενώ το πλήθος την λήστεψε.
……
Σύμφωνα με τις επίσημες δηλώσεις μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί και ανακριθεί 66 ύποπτοι. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως δύο αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα λόγω παραλείψεων σχετικά με το περιστατικό.

Η άτυχη γυναίκα μιλώντας για αυτό που της συνέβη σε μία τοπική εφημερίδα είπε πως “Απέμεινα γυμνή καθώς κομμάτιασαν τα ρούχα μου”. Μετά από τη συγκεκριμένη παρενόχληση πραγματοποιήθηκαν πολλές διαμαρτυρίες σε διάφορα σημεία της χώρας ενώ οργανώσεις γυναικείων δικαιωμάτων ζήτησαν τη σύλληψη των ενόχων και την μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία τους.

Το Πακιστάν το 2019 σύμφωνα με δημοσκόπηση του ιδρύματος Thomson Reuters είναι η έκτη πιο επικίνδυνη χώρα για γυναίκες.

https://www.haberler.com/tiktok-videosu-cektigi-sirada-yuzlerce-erkegin-14356367-haberi/

26/7/2021

Previous Article

Η Γαλλία ενέταξε πάλι την Τουρκία στις ¨κόκκινες χώρες¨ από πλευράς κορωνοϊού

Next Article

Σύλληψη Πακιστανού που αποπειράθηκε να βιάσει κοπέλα στην Θεσσαλονίκη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *