Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

P-800 YAKHONT

0 σχόλια Share:

Υπερηχητικός πύραυλος για την Συρία

Ανακοινώθηκε ότι άρχισε η μεταφορά από την Ρωσία προς την Συρία των υπερηχητικών πυραύλων ναυτικών στόχων Yakhont

Η Ρωσία στα πλαίσια συμφωνίας ύψους 300 εκ $ φέρεται να έχει αρχίσει την μεταφορά των υπερηχητικών πυραύλων τύπου Yakhont προς την Συρία

Με βάση είδηση της ισραηλινής ιστοσελίδας ynetnews, παρά την απόφαση της Ε.Ε., της Τουρκίας και του Αραβικού Συνδέσμου για κυρώσεις σε βάρος της Συρίας, η Ρωσία ενέκρινε αυτήν την πώληση πυραύλων στην Συρία, ενώ έχει ήδη αρχίσει και η μεταφορά τους. Στην είδηση αναφέρεται πως το Ισραήλ είναι πολύ εκνευρισμένο με την Ρωσία για αυτή την πώληση όπλων προς την Συρία και έχει καταγγείλει αυτήν την συμφωνία.

Ρώσος στρατιωτικός που μίλησε χτες στο ρωσικό πρακτορείο Interfax είπε πως ¨Πραγματοποιήθηκε η μεταφορά προς την Συρία των υπερηχητικών πυραύλων ναυτικών στόχων Yakhont¨.

 

Θα προστατεύει όλες τις ακτές της Συρίας

Άλλος Ρώσος αξιωματικός που προέβη σε δηλώσεις στο Interfax είπε πως με τους εν λόγω πυραύλους η Συρία αποκτά την δυνατότητα να προστατεύει τις ακτές της από μια ενδεχόμενη επίθεση.

 

ΦΟΒΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ

Στην είδηση αναφέρεται πως η Συρία θα στείλει στην Συρία 72 τεμάχια αυτών των υπερηχητικών πυραύλων ναυτικών στόχων. Το Ισραήλ ανησυχεί μήπως αυτοί οι πύραυλοι περάσουν στα χέρια της Χεζμπολλάχ στον Λίβανο.

 

ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΕΦΑΛΗ 200 ΚΙΛΩΝ

Η Ρωσία και η Συρία το 2007 υπέγραψαν συμφωνία όπλων ύψους 300 εκ. $. Στα πλαίσια της συμφωνίας η Ρωσία θα παρείχε στην Συρία τους υπερηχητικούς πυραύλους P-800 Yakhont. Ο πύραυλος αυτός φέρει μαχητική κεφαλή βάρους 200 κιλών και έχει εμβέλεια 300 χιλιομέτρων.

 

ΟΙ P-800 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ

Οι πύραυλοι αυτοί εκτοξεύονται από την θάλασσα, και λόγω της ταχύτητας και της χαμηλής τους τροχιάς θεωρούνται από τους πιο εξελιγμένους στον κόσμο.

Ιστοσελίδα Αskaerhaber 3-12-2011


Previous Article

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Next Article

ΟΥΡΑΝΟΜΗΚΕΣ ΘΡΑΣΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *