Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Όρμπαν: Όλοι οι παράνομοι μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν αποτελούν υγειονομική απειλή

0 σχόλια Share:

Σύμφωνα με τον Ούγγρο πρωθυπουργό όλοι οι παράνομοι μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στη χώρα του αποτελούν υγειονομική απειλή εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.
«Αν και οι υποστηρικτές της μετανάστευσης μπορεί να διαφανούν, όλοι οι παράνομοι μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στην Ουγγαρία εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού αποτελούν πιθανή απειλή για την υγεία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζονται» δήλωσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Kossuth την Παρασκευή, ο Όρμπαν που είναι γνωστός για τη σκληρή στάση του στο μεταναστευτικό, υποστήριξε ότι οι παράνομοι μετανάστες αποτελούν «βιολογική και υγιεινομική απειλή» για την Ουγγαρία.

Σχολιάζοντας ότι κάποιοι εξ αυτών μπορεί να είναι φορείς του κορονοϊού χωρίς να το γνωρίζουν.

Ο Όρμπαν απάντησε σε σχετική ερώτηση μετά από το σχόλιο που έκανε την Πέμπτη η επικεφαλής των υγειονομικών Αρχών της Ουγγαρίας, Σεσίλια Μίλερ, πως οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στα ουγγροσερβικά σύνορα το 2015, προέρχονταν από χώρες με υψηλά ποσοστά κρουσμάτων κορονοϊού και έτσι συνιστούν «ακραίο κίνδυνο» για τη δημόσια υγεία της χώρας.

Sputnik  7/8/2020

Σχ. Ο άνθρωπος το αυτονόητο λέει, αλλά στον σημερινό κόσμο των ΜΚΟ και της ΝΤΠ αυτά ελάχιστοι τα λένε…

Previous Article

Φυγή των ξένων από τις τουρκικές μετοχές

Next Article

Είδηση για ανάκληση τουρκικών πλοίων από νατοϊκή αποστολή για να εισέλθουν σε Αιγαίο….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *