Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Αριστεροί¨ της Ευρώπης- οι καλύτεροι δούλοι της ΝΤΠ…

No Comments Share:

Στην Γαλλία ο Ζαν Λουί Μελανσόν-ριζοσπάστης ηγέτης του κόμματος ¨Ανυπότακτη Γαλλία¨, δήλωσε : ¨Στην χώρα αυτή υπό το ένδυμα του λαϊκού καθεστώτος, υπάρχει μίσος προς τους μουσουλμάνους. Το λαϊκό καθεστώς διακυβέρνησης δεν σημαίνει όμως μίσος προς μία θρησκεία¨. Ο Μελανσόν μιλώντας στο κανάλι BFMTV, έκανε δηλώσεις σχετικά με τον κλιμακούμενο αντι-ισλαμισμό στην χώρα. Ο Μελανσόν τόνισε πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός προς τους μουσουλμάνους και ζήτησε να σταματήσει η συνεχής καχυποψία προς τους μουσουλμάνους.

https://www.yenisafak.com/dunya/avusturyada-hedef-islam-3575066

Σχ. Στην επέτειο σχεδόν της σφαγής του Μπατακλάν, ο Μελανσόν σαν κανονικός δούλος της ΝΤΠ, δεν τολμά να πει τίποτε για την ισλαμιστική ιδεολογία που οδηγεί σε τέτοια περιστατικά σαν αυτό με τον αποκεφαλισθέντα δάσκαλο Πατί….

 Είναι ενδεικτικό της δικτατορίας του ¨πολιτικά ορθού¨, ότι ακόμη και όταν έγινε το Μπατακλάν, ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας ο Ολάντ, είχε κάνει λόγο για  ¨απάνθρωπη τρομοκρατία¨ και δεν είχε τολμήσει να μιλήσει για ¨ισλαμιστική τρομοκρατία¨…  Το έκανε (αναγκάστηκε να το κάνει) τώρα ο Μακρόν.

Previous Article

Τραμπ: ¨Δεν θα πάμε σε δεύτερη καραντίνα¨

Next Article

O Ερντογάν πάει στα κατεχόμενα Βαρώσια και εμείς διευκολύνουμε τις εξαγωγές του…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *