Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

No Comments Share:

Νασράλλα : Το μίσος των ΗΠΑ και του Ισραήλ αποτελεί τιμή για εμάς και θα απαντήσουμε στην δολοφονία του Κουντάρ
Ο ηγέτης της Χεζμπολλά Χασάν Νασράλλα κατηγόρησε το Ισραήλ ως υπεύθυνο για την δολοφονία του Σαμίρ Κουντάρ και είπε πως θα απαντήσουν στον κατάλληλο χρόνο και τόπο.

cwxc5k5ueaavskn

Ο ηγέτης της Χεζμπολλά Χασάν Νασράλλα, έκανε ομιλία μετά από την δολοφονία του Σαμίρ Κουντάρ.  Ο Νασράλλα είπε πως δεν έχει καμία αμφιβολία πως το Ισραήλ είναι που σκότωσε τον Κουντάρ και ότι οι σιωνιστές είναι ένοχοι για την δολοφονία αυτή.

…………….

Ο Νασράλλα αναφερόμενος στις τελευταίες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της Χεζμπολλά είπε πως ¨Οι ΗΠΑ στηρίζουν την τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο, το Ισραήλ το ίδιο είναι τρομοκράτης, αλλά βέβαια εμάς δεν μας δέχονται σαν μια αντιστασιακή οργάνωση που πολεμά ενάντια στην καταπίεση¨.

Ο ηγέτης της Χεζμπολλά είπε πως ¨Η λεγόμενη πατρίδα της δημοκρατίας και της ελευθερία έκφρασης Αμερική, προσπάθησε να κλείσει το υποστηρικτικό της Χεζμπολλά τηλεοπτικό κανάλι El Menar, την ώρα που επιτρέπει να λειτουργούνε τα κανάλια των ακραίων ισλαμιστών¨.

Ο Νασράλλα χρησιμοποίησε την φράση ¨Αφήστε το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να μιλάνε για εμάς. Αισθανόμαστε τιμή όντας εχθροί τους. Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω στον αγώνα μας¨.

 http://haber.sol.org.tr/dunya/nasrallah-abd-ve-israilin-dusmanligi-bizim-icin-sereftir-kuntar-suikastine-cevap-verecegiz

21/12/2015

Previous Article

ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ ΕΠΙΔΡΟΜΕΩΝ

Next Article

ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *