Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ούτε το Αζερμπαϊτζάν δεν θέλει τους μισθοφόρους στα εδάφη του…

No Comments Share:

Περίπου 1000 μαχητές από τη Συρία επιστρέφουν από το Ναγκόρνο Καραμπάχ

Σύμφωνα με την ομάδα παρακολούθησης του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR), περισσότεροι από 900 μαχητές από τη Συρία που στάλθηκαν από την Τουρκία στον αμφισβητούμενο θύλακα του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, μετά τη λήξη των εχθροπραξιών επέστρεψαν στη χώρα τους.

Το SOHR ανέφερε ότι οι μαχητές επιστρέφουν, αφού το Αζερμπαϊτζάν απέρριψε το αίτημα της Τουρκίας, να τους εγκαταστήσει στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

To SOHR δήλωσε πως περισσότεροι από 2.500 Σύροι μαχητές στάλθηκαν στο Αζερμπαϊτζάν και από αυτούς οι 293 σκοτώθηκαν. Αναφέρεται πως η τελευταία ομάδα επαναπατριζόμενων έφτασε στη Συρία στις 27 Νοεμβρίου ενώ οι υπόλοιποι αναμένονται εντός των επόμενων ημερών.

Το SOHR ανέφερε ότι αυτοί που επαναπατρίστηκαν αναπτύχθηκαν σε περιοχές της Βόρειας Συρίας που ελέγχονται από φιλοτουρκικές  ομάδες μαχητών όπως σε Άφριν, Τζαράμπλους και Ελ Μπαπ.

…..

Αξιόπιστες πηγές ανέφεραν στο SOHR, ότι νέες παρτίδες μισθοφόρων από τη Συρία που υποστηρίζονται από την Τουρκία, επέστρεψαν στη Συρία από το Αζερμπαϊτζάν, καθώς όλες οι προσπάθειες της Τουρκίας για να τους κρατήσουν στο Αζερμπαϊτζάν, μέχρι στιγμής απέτυχαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση του Αζερμπαϊτζάν αρνείται να επιτρέψει σε αυτούς τους μισθοφόρους να εγκατασταθούν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ ή σε άλλες περιοχές του Αζερμπαϊτζάν.

ahvalnews.com 3/12/2020

Σχ. : Οι καημένοι οι μισθοφόροι. οι Αζέροι δεν τους θέλουν…

Που θα κατευθυνθούνε άραγε τώρα ;

¨Επενδυτές¨ από Ράκκα, διασχίζουν την Ροδόπη…. Βίντεο – TOURKIKANEA.GR

 

Previous Article

O καθηγητής έστειλε από πριν τις ερωτήσεις στον ¨γαμπρό¨ Αλμπαϊράκ, ώστε να πάρει ντοκτορά…

Next Article

Υφυπουργός Εξ. Καϊμακτσί: ¨Η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ θα είναι μια κατάσταση καζάν-καζάν¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *