Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

No Comments Share:

Μήνυση από μουσουλμάνους της Αυστρίας κατά του αντιπροέδρου της Αυστρίας Στράσε

Μετά από τις προκλητικές δηλώσεις στοχοποίησης που έκανε ο πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος της Ελευθερίας και αντιπρόεδρος Στράσε, η Ισλαμική Κοινότητα Αυστρίας (AİC),  υπέβαλλε μήνυση εναντίον του.

Στην ανακοίνωση που έγινε από την AİC, αναφέρεται πως οι δηλώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα ο ακροδεξιός ηγέτης μπορούν να ανοίξουν τον δρόμο για βία σε βάρος μουσουλμάνων και μουσουλμανικών φορέων.

……………

Στην ανακοίνωση αναφέρονται και οι δηλώσεις του προέδρου της AIC Ουμίτ Βουράλ.

Ο Βουράλ ανέφερε πως μετά από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στα δύο τζαμιά στην Νέα Ζηλανδία, πήραν ως κοινότητα την απόφαση πως ¨Δεν είναι δυνατόν να αποδεχτούμε τις ακατάλληλες δηλώσεις του αντιπρόεδρου Στράσε¨.

Ο Βουράλ τόνισε πως κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου και σχολίασε πως ¨Κανενός πολιτικού η καριέρα δεν είναι πιο σημαντική από την κοινωνική ειρήνη στην χώρα μας. Για αυτό τον λόγο η ακραία ακατάλληλη στάση του αντιπροέδρου, μας οδήγησε στο να πάρουμε αυτή την απόφαση¨.

Ο ακροδεξιός ηγέτης Στράσε, είχε δηλώσει πως τα παιδιά που ανατρέφονται σε νηπιαγωγεία που ανήκουν σε μουσουλμάνους  ¨εκπαιδεύονται για να γίνουν μάρτυρες για την ISIS¨ και ότι ¨οι μουσουλμάνοι είναι επιθετικοί¨.

http://milletgazetesi.gr/view.php?id=12569

21/3/2019

Previous Article

Ρωσία και Ελλάδα συμφώνησαν για τους S-300

Next Article

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *