Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΜAΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΟΥ ΠΚΚ…

No Comments Share:

 

Έκκληση στην αγγλική κυβέρνηση από τον δήμαρχο του Λονδίνου σχετικά με το ΠΚΚ

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Χαν δήλωσε πως είναι ανάγκη η αγγλική κυβέρνηση να εξαλείψει τα νομικά κενά από τα οποία επωφελείται η τρομοκρατική οργάνωση του ΠΚΚ
Ο χαν μετέχοντας σε δείπνο ιφτάρ που οργάνωσε στο τζαμί Αζιζιέ η τουρκική κοινότητα του Λονδίνου, απάντησε σε ερωτήσεις του  πρακτορείου Αναντολού.

Ο Χαν εξέφρασε τον θαυμασμό του για την συμβολή των Τούρκων πολιτών στην οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική ζωή της πόλης και χαρακτηρίζοντας ¨Λονδρέζους¨ τους Τούρκους, είπε πως ¨βοήθησαν στο να γίνει το Λονδίνο η ωραιότερη πόλη του κόσμου¨.

Ο Χαν εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόσκληση που του απεύθυνε η τουρκική κοινότητα, ενώ ανέφερε πως ως ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου στα δύο χρόνια που πέρασαν αισθάνθηκε την στήριξη που είχε από τους Τούρκους πολίτες.
Ο Χαν είπε πως ¨Οι Τούρκοι το Λονδίνο βιώνουν μεγάλο τμήμα των προβλημάτων που βιώνουν και οι άλλες μειονότητες στο Λονδίνο. Όπως και οι άλλες κοινότητες χρειάζονται φθηνό κατάλυμα, εκπαίδευση και δουλειές. Η τουρκική κοινότητα είναι επίσης επιχειρηματική. Εργάζομαι ώστε ο δήμος να ους διασφαλίσει τη  στήριξη που αισθάνονται πως χρειάζονται¨.

Ο Χαν εστίασε στο ότι οι Τούρκοι σαν τμήμα της μουσουλμανικής κοινότητας της χώρας, έχουν καταστεί στόχος της ισλαμοφοβίας και είπε : ¨Αγωνιζόμαστε ενάντια στις διακρίσεις και την ισλαμοφοβία. Η αστυνομία   του Λονδίνου δείχνει μηδενική ανοχή σε όλα τα αδικήματα μίσους.  Η περιοχή Χάκνεϊ στην οποία υπάρχει και το τζαμί Αζίζιε συνιστά ένα ωραίο παράδειγμα. Οι Τούρκοι σαν Λονδρέζοι με μια παραδειγματική συνεργασία με τον δήμο, με τους βουλευτές ης περιοχής και με εμένα, συμβάλλουν στην ζωή της πόλης¨

Ο Χαν στον οποίο υπάγεται η Αστυνομική Υπηρεσία Λονδίνου, όταν τον ρώτησαν σχετικά με τις διαμαρτυρίες που ενίοτε οργανώνουν οι ομοϊδεάτες της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΠΚΚ, απάντησε λέγοντας: ¨Στο θέμα αυτό έχω ξεκάθαρη θέση. Είναι απαράδεκτο ότι αυτές οι ομάδες χρησιμοποιούν τα νομικά κενά. Εάν μια ομάδα έχει μπει στην λίστα με τις τρομοκρατικές οργανώσεις, τότε και τα μέλη του είναι παράνομα. Σε αυτή την κατάσταση εμείς κινητοποιούμαστε και η αστυνομία κινητοποιείται. Εάν αυτή η ομάδα επωφελείται από τα νομικά κενά, κατά την γνώμη μου έχει σημασία η κυβέρνηση και το υπουργείο Εσωτερικών να κινητοποιηθεί για την εξάλειψη αυτών των κενών.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
Ο Χαν σχολιάζοντας την επίσκεψη Τραμπ που θα γίνει τον Ιούλιο στο Λονδίνο, είπε: ¨Αγγλία και ΗΠΑ πάντα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Την αμερικανική κουλτούρα, τον λαό και την συμβολή τους στο Λονδίνο τα αντιμετωπίζουμε με ευχαρίστηση. Αλλά φοβάμαι πως αυτά που δηλώνει και κάνει ο πρόεδρος Τραμπ δεν αντανακλούνε τις ΗΠΑ που ξέρουμε¨.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/londra-belediye-baskanindan-ingiliz-hukumetine-pkk-cagrisi-474496.html

1/6/2018

Σχ: Ο Χαν είναι γνωστός ιμάντας του καθεστωτισμού, της πολυπολιτισμικής πτέρυγας των Εργατικών. Βγήκε δήμαρχος σε ένα Λονδίνο μη αγγλικό πλέον, και επειδή ο αντίπαλός του ήταν ένας εβραίος τραπεζίτης. Όσο για την κολεγιά με τους Τούρκους, η σχέση Τουρκίας – Πακιστάν είναι γνωστή…

 

Previous Article

ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΧΟΡΟΙ ME TOYΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ…

Next Article

AΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *