Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ Ο ΤΖΟΥΤΖΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

0 σχόλια Share:

H Tυνησία απέλασε τον Μπερναρντ Ανρί Λεβί

levytunus_ic (1)

Ο ¨φιλόσοφος¨ και υποστηρικτής του ιμπεριαλισμού Μπερνάρντ Ανρί Λεβί, ενώ σχεδίαζε να μείνει στην Τυνησία μέχρι την Τετάρτη, απελάθηκε πριν περάσουν 24 ώρες.

Ο διάσημος για την υποστήριξη του στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της Γαλλίας στον αραβικό κόσμο  ¨φιλόσοφος¨  Μπερνάρντ Ανρί Λεβί, εκδιώχθηκε από την Τυνησία.

Η επίσκεψη του που επρόκειτο να διαρκέσει ως την Τετάρτη, προκάλεσε μεγάλη αντίδραση. Την Δευτέρα η ομοσπονδία των συνδικάτων UGTT με ανακοίνωση της ανέφερε πως ο Λεβί είναι αυτός που εξωθεί την τρομοκρατία, τους εμφύλιους και την αναρχία  στον αραβικό κόσμο και ζήτησε να απελαθεί. Όταν ο Λεβί έφτασε στην Τυνησία την Παρασκευή, πολλά άτομα συγκεντρώθηκαν στο διεθνές αεροδρόμια Καρτατζά και διαμαρτυρήθηκαν.  Οι Τυνήσιοι που οργανώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφεραν την στήριξη που παρείχε ο Λεβί στις τρομοκρατικές ομάδες της τζιχάντ, στην νατοϊκή επίθεση στην Λιβύη και στην άνευ όρων στήριξη που παρέχει πάντα στο Ισραήλ.

Πολιτικά κόμματα της Λιβύης δεν θέλησαν να συναντηθούν μαζί του. Ο ¨φιλόσοφος¨ λέγεται πως είχε πάει εκεί για να συναντηθεί με ομάδες Λίβυων.

Ο Λεβί στην επίσκεψη του έμεινε σε ένα ξενοδοχείο υπό αστυνομική προστασία και δεν βγήκε καθόλου έξω. Μετά από 24 ώρες ο Γάλλος απελάθηκε.

Κυβερνητικοί αρμόδιοι ανέφεραν πως δεν ήταν ενήμεροι για την επίσκεψη του, ενώ ένα δικαστήριο του υπέβαλλε μήνυση για ¨διατάραξη της δημόσιας τάξης¨.

Haber.sol.org 3/11/2014

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΕΞ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *