Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μπράβο στον Γερμανό δικαστή 😊😊😊

0 σχόλια Share:

Η αποδοχή από το Περιφερειακό Δικαστήριο Μπαβιέρας στη Γερμανία της ένστασης που υπέβαλλε Σύριος πρόσφυγας κατά της απέλασής του, ανοίγει το δρόμο για νέες αμφισβητήσεις αναφορικά με την συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας για τους πρόσφυγες.

Στις 13 Ιουνίου συνελήφθη από τη γερμανική αστυνομία σε ένα λεωφορείο που ερχόταν από την Αυστρία κατά τη διάρκεια συνοριακού ελέγχου και βρέθηκε να έχει ένα μία βουλγαρική ταυτότητα που δεν ήταν δική του. Αργότερα παραδέχτηκε ότι ο ίδιος είναι ο Σύριος πρόσφυγας και επειδή δεν θέλει να απελαθεί στην Ελλάδα υπέβαλε ένσταση στα γερμανικά δικαστήρια. , Το διοικητικό δικαστήριο Μπαβιέρας έκανε δεκτή την ένσταση κρίνοντας πως “Υπάρχουν έμμεσες αποδείξεις πως το εν λόγω άτομο θα απελαθεί από την Ελλάδα προς την Τουρκία”.
…….
Υποψίες του δικαστή για Ελλάδα και Τουρκία
Σύμφωνα με την είδηση από την Deutsche Welle, ο δικαστής στην απόφασή του, τονίζει ότι το γεγονός ότι οι ελληνικές αρχές αρνήθηκαν άσυλο στον συγκεκριμένο πρόσφυγα, σημαίνει πως υπάρχει ισχυρή πιθανότητα να απελαθεί προς την Τουρκία ως μια “ασφαλή τρίτη χώρα”.
……..
Ο Γερμανός δικαστής τονίζει πως υπάρχουν ισχυρές υποψίες πως η Ελλάδα κρίνοντας τις προσφυγές, δεν έλαβε υπόψη της αυτά. Επίσης ο δικαστής παραθέτει την άποψη του πως η Τουρκία για τους εκτός Ευρώπης πρόσφυγες, δεν παρέχει τη προστασία που προβλέπουν οι διατάξεις της συνθήκης της Γενεύης.
…….
Τους τελευταίους μήνες οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγορούν την Τουρκία πως παραβιάζει τις διεθνείς της υποχρεώσεις και ότι απελαύνει στη Συρία πρόσφυγες, ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/geri-kabul-anlasmasi-delindi-alman-mahkemesi-turkiye-guvenli-degil-itirazini-kabul-etti

18/8/2019

Σχ.: Μπράβο στον Γερμανό δικαστή, να τους κρατήσουν όλους ! Κι αν θέλουν κι άλλους να τους στείλουμε κι άλλους, να εμπλουτιστούν πιο πολύ!

😊😊😊

Previous Article

Υποχρεωτική η συμμετοχή των δικαστών και εισαγγελέων στην τελετή του Ερντογάν…

Next Article

Ο συριακός στρατός προελαύνει, άδηλο το μέλλον της τουρκικής βάσης

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *