Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απέλαση 500.000 αλλοδαπών από το Κουβέιτ που θέλει να προστατεύσει την δημογραφική του δομή !

0 σχόλια Share:

Το Κουβέιτ σχεδιάζει να απελάσει περισσότερους από 500.000 αλλοδαπούς εργαζόμενους

Η κυβέρνηση του Κουβέιτ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να απελάσει περισσότερους από μισό εκατομμύριο αλλοδαπούς εργαζόμενους προκειμένου να εξαλειφθούν οι ανισορροπίες στην αγορά εργασίας και ο αντίκτυπος στην δημογραφική δομή της χώρας.

Η υπουργός οικονομίας του Κουβέιτ Μεριέμ Εκ-Ακίλ, έκανε μία παρουσίαση σχετικά με την απασχόληση των ξένων εργαζομένων στην επιτροπή ανάπτυξης και ανθρώπινου δυναμικού της Βουλής του Κουβέιτ.

Η Ακιλ είπε ότι σχεδιάζεται να απελαθούν περισσότεροι από μισό εκατομμύριο ξένοι εργαζόμενοι και πρόσθεσε ότι το σχέδιο που προετοιμάστηκε για την εξάλειψη της ανισορροπίας στην αγορά εργασίας περιλαμβάνει μακροπρόθεσμες, μεσοπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες λύσεις.
Η Ακιλ δήλωσε ότι έχει προγραμματιστεί βραχυπρόθεσμα η απέλαση 360.000 αλλοδαπών εργαζομένων που κατοικούν στη χώρα προσθέτοντας ότι 120.000 εξ αυτών είναι παράνομοι, 150.000 είναι άνω των 60 ή χρόνια άρρωστοι και 90.000 είναι χωρίς εκπαίδευση ή ανειδίκευτοι.
……
Ο Χαλίλ Αλ Σαλίχ, αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής ανθρώπινου δυναμικού σε δήλωση που έκανε μετά από τη συνεδρίαση, ανέφερε πως η επιτροπή ζήτησε από την κυβέρνηση να ορίσει χρονοδιάγραμμα σχετικά με την ρύθμιση της δημογραφικής δομής και να παρουσιάσει τους νόμους για την εφαρμογή αυτού του οράματος.

Sputnik 10/8/2020

Previous Article

ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΣΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12

Next Article

Εκπρόσωπος Ερντογάν: ¨Τώρα οι Ευρωπαίοι είδαν το πραγματικό πρόσωπο των δραστηριοτήτων της Ελλάδας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *