Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Εμείς ως Αυστρία θα αποφασίσουμε για το θέμα των μεταναστών ανεξάρτητα από την ΕΕ¨…

0 σχόλια Share:

“Δεν θα ακολουθήσουμε τη Γερμανία στο θέμα των μεταναστών”

Ο πρωθυπουργός της Αυστρίας Σεμπαστιαν δήλωσε πως η χώρα του δεν θα ακολουθήσει τις πολιτικές της Γερμανίας στο θέμα των μεταναστών.

……

Ο πρωθυπουργός Σεμπάστιαν Κουρτζ ασκώντας κριτική στη Γερμανίδα καγκελάριο αγκελα Μέρκελ για την μεταναστευτική της πολιτική δήλωσε :” Ως Αυστρία δεν θα ακολουθήσουμε τη Μέρκελ στην πολιτική της για τους μετανάστες. Ούτε βρίσκουμε σωστό να πάρουμε ανήλικα παιδιά από το στρατόπεδο της Μόριας. Εμείς ως Αυστρία θα αποφασίσουμε για το θέμα των μεταναστών ανεξάρτητα από την ΕΕ. Μπορώ να υποθέσω ότι αρκετές χώρες της Ευρώπης θα αποδεχθούν μετανάστες από την Ελλάδα. Ως Αυστρία τα τελευταία χρόνια δεχτήκαμε πολύ υψηλό αριθμό μεταναστών”.

Ο Κουρτζ ανέφερε πως ως χώρα είναι η τρίτη που έχει επηρεαστεί πολύ από τις μεταναστευτικές ροές στην ΕΕ και δήλωσε πως :” Μετά από την Σουηδία εμείς πήραμε τα περισσότερα παιδιά. Μόνο φέτος η Αυστρία διασφάλισε απόφαση προστασίας σε 3.700 παιδιά που είχαν υποβάλλει αίτημα ασύλου. Το αποτέλεσμα είναι ότι η Αυστρία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες στο πεδίο της αφομοίωσης. ….”

https://www.iha.com.tr/haber-avusturya-basbakani-kurz-multeciler-konusunda-almanyanin-pesinden-gitmeyecegiz-866709/

15/9/2020

Previous Article

Έμπειρος trader επενδύει σε χασούρα ευρωπαϊκών τραπεζών λόγω της έκθεσης τους στην τουρκική αγορά !

Next Article

Συνάντηση στρατιωτικών επιτροπών Ελλάδας & Τουρκίας στο ΝΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *