Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΥΣΩΔΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ

No Comments Share:

1 εκ. $ στο ίδρυμα Κλίντον από τον υποστηρικτή του πραξικοπήματος

maxresdefault_16

Αποκαλύφθηκε ότι το μεγαλοαφεντικό των ΜΜΕ της Βενεζουέλας Τζισνέρος, που ήταν ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της απόπειρας πραξικοπήματος  κατά του Ούγκο Τσάβες το 2002, έκανε δωρεά 1 εκ. $ στο ίδρυμα της Χίλαρι Κλίντον.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τις δωρεές στο ίδρυμα Κλίντον, που ανήκει στον Μπιλ και στις Χίλλαρι και Τσέλσι Κλίντον.

Μετά από τους Ουκρανούς ολιγάρχες και τους Σαουδάραβες πρίγκιπες αποκαλύφθηκε ότι δωρεά έκανε και ο καταγόμενος από την Βενεζουέλα και ιδιοκτήτης ομίλου ΜΜΕ.

Ο Γκουστάβο Τζισνέρος-ιδιοκτήτης του ομίλου Τζισνέρος, που είναι γνωστός ως ¨Μπερλουσκόνι της Λατινικής Αμερικής¨ και ¨Ρούπερτ Μέρντοχ της Βενεζουέλας¨, στα έτη μεταξύ 2009 και 2013 χάρισε στο ίδρυμα αυτό 1 εκ. $.

Ο Τζισνέρος που ήταν φίλος με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ  George W. Bush και με τους προέδρους της Βενεζουέλας Ρομούλο Μπετανκούρ και Κάρλος Αντρές (που ήταν πριν από τον Τσάβες), υπήρξε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της απόπειρας πραξικοπήματος που έγινε το 2002 κατά του Τσάβες .

Ο Τζισνέρος είχε εμποδίσει να δημοσιεύσει στα κανάλια του πως το πραξικόπημα ήταν παράνομο, ενώ είχε λογοκρίνει την λαϊκή εξέγερση που είχε επαναφέρει στην εξουσία τον Τσάβες.

Ο Τζισνέρος αυτή τη στιγμή ζει στην Δομινικανή δημοκρατία.

Haber.sol.org  5/4/2015

Previous Article

ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ;

Next Article

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΩΓΜΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *