Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΚΑΙ 10 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ¨

No Comments Share:

10 ετών κορίτσι μπορεί να παντρευτεί

Ο γνωστός για τις αιχμηρές του ανακοινώσεις Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας Σεϊχ Αμπντουλαζίζ Ελ Ες Σείχ, αυτή τη φορά είναι στην παγκόσμια επικαιρότητα με τις δηλώσεις του σχετικά με την ηλικία που παντρεύονται τα κορίτσια.

Ο Ελ Σείχ σε δήλωση του στην αυστραλιανή εφημερίδα The World Observer ισχυρίστηκε πως τα κορίτσια ακόμη και σε ηλικία 10 ετών είναι έτοιμα να παντρευτούν. Δήλωσε : ¨Αυτές που περιμένουν να γίνουν 25 ετών για να παντρευτούν κάνουν μεγάλο λάθος. Οι μητέρες μας και οι γιαγιάδες μας παντρεύτηκαν ακόμη και πριν γίνουν 12 ετών. Τα κορίτσια που έχουν ανατραφεί καλά από τις οικογένειες τους ακόμη και σε εκείνη την ηλικία μπορούν να εκπληρώσουν όλα τις υποχρεώσεις του γάμου.

Ο Ελ Σείχ ο οποίος παλιότερα είχε ξεσηκώσει το Βατικανό με την σκληρή ανακοίνωση του πως ¨Πρέπει να κατεδαφιστούνε όλες οι εκκλησίες στις μουσουλμανικές χώρες¨ είχε προκαλέσει ακόμη και την αντίδραση επιστημόνων μουσουλμάνων που ζούνε στην Δύση.

……………..

 Εφ. Χουριέτ 26-4-2012

Σχόλιο : Αυτός ο σκατόγερος-και καλά θρησκευτικός ηγέτης- εκτός από την έκκληση του να γκρεμιστούν οι εκκλησίες πρόσφατα κάλεσε και σε τζιχάντ ενάντια στην Συρία. Τόσα χρόνια που πεθαίνουν τα παιδιά της Παλαιστίνης – που έχουν την ίδια καταγωγή με αυτόν- δεν μιλά. Αμερικανομουφτής….

Previous Article

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *