Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟ !

0 σχόλια Share:
Spread the love

Φρίκη ¨σαν αστείο¨ από την Αλ Κάιντα : Νόμισαν πως ήταν σιίτης και τον σκότωσαν !

elkaide_siisanip_ic

Μια ακόμη απίστευτη δολοφονία προστέθηκε σε αυτές που διαπράττουν οι συνδεόμενες με την Αλ Κάιντα οργανώσεις στην Συρία. Μαχητής ο οποίος τραυματίστηκε σε συγκρούσεις στην περιοχή του Χαλεπίου με την 80η μεραρχία του συριακού στρατού, όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο εκστρατείας, νομίζοντας πως είναι πλέον αιχμάλωτος του συριακού στρατού, άρχισε να προσπαθεί να δείξει πως είναι Σιίτης-Αλεβίτης. Σύμφωνα με όσα ανέφερε το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Συρίας, ο μαχητής ευρισκόμενος και υπό την επήρεια της αναισθησίας επανέλαβε αυτά τα λόγια, και τότε αυτοί που ήταν γύρω του νόμισαν πως ήταν ένας σιίτης Ιρακινός.

Τότε αυτός ο μαχητής που ήταν μέλος της οργάνωσης Ahrar’uş Şam επειδή ανέφερε το ¨Ya Ali, ya Hüseyin¨ , τον άκουσαν οι άλλοι μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Ιράκ-Δαμασκού (IŞİD) και τον κατήγγελλαν στην οργάνωση.

Ο τραυματισμένος μαχητής ανακρίθηκε από την IŞİD και ακολούθως εκτελέστηκε με αποκεφαλισμό. Η IŞİD ανακοίνωσε στην αρχή πως ¨Σκότωσαν έναν σιίτη που ήρθε από το Ιράκ να πολεμήσει¨. Αργότερα έγινε αντιληπτό τι έκανε η IŞİD και εμφανίστηκε να προσεύχεται για τον ¨μάρτυρα¨.

……….

Haber.sol.org 14/11/2013

Previous Article

ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΧΑΜΕΝΩΝ ΛΕΞΕΩΝ

Next Article

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *