Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

0 σχόλια Share:

Κέρρι : Άσαντ, ο βασικός λόγος της τρομοκρατίας στην Συρία

230120161417595212540_2-1

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρρι στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας Ριάντ , οργάνωσε με τον ομόλογο του Αντίλ Αλ Τζουμπαγίρ μια συνέντευξη τύπου. Μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ο Κέρρι, ανέφερε πως ο Άσαντ τραβά στην χώρα του την τρομοκρατία σαν το μαγνήτη.

΄……………….

Στην δήλωση που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών Αντίλ Αλ Τζουμπαγίρ, ανέφερε πως η χώρα του και οι ΗΠΑ, έχουν τις ίδιες ιδέες και βρίσκονται σε αρμονία για μεγάλο αριθμό θεμάτων. Ο Αντίλ Αλ Τζουμπαγίρ είπε πως εξετάσανε περιφερειακά προβλήματα με πρώτα τα θέματα σχετικά με την Συρία, την Υεμένη και το Ιράν.

……………

Ο Κέρρι δήλωσε πως ¨Στην Υεμένη βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την προέλαση των Χούσι και την απειλή της Αλ Κάιντα¨  και είπε πως εξέτασε μαζί με τον Ιρακινό πρωθυπουργό το θέμα του αγώνα κατά της ISIS. Ο Κέρρι δήλωσε πως ¨Είμαι βέβαιος πως η ISIS θα δεχτεί μεγάλο χτύπημα σε Ιράκ και Συρία¨.
……………..

Οι ΗΠΑ έχουν ακόμη αμφιβολίες για τις δραστηριότητες του Ιράν στην περιοχή. Για χάρη της σταθερότητας της περιοχής είναι ανάγκη το Ιράν να σταματήσει τις εχθρικές του εργασίες. Τα περισσότερα όπλα που κατέχει η Χεζμπολλάχ ήρθαν από το Ιράν. Η Χεζμπολλάχ έχει περίπου 80.000 ρουκέτες¨.

http://www.taraf.com.tr/kerry-suriyede-terorun-ana-sebebi-eseddir/

23/1/2016

Previous Article

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *