Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί

No Comments Share:

Η πιο ακριβή βίλα της Τουρκίας έγινε ¨δώρο αγάπης¨

katarkarısı

Όταν πριν από δύο εβδομάδες ο σεΐχης του Κατάρ Τεμίμ επισκέφτηκε την Τουρκία και συναντήθηκε με τον πρόεδρος της Δημοκρατίας, η βασίλισσα είδε την βίλα Ερμπιλγκίν και της άρεσε. Ο εμίρης της την πήρε δώρο.

Σύμφωνα με το κείμενο της Μελτέμ Καρά από την εφημερίδα Βατάν, η βίλλα πουλήθηκε στην τιμή ρεκόρ των 100 εκ. ευρώ. Στο κτηματολόγιο ο τίτλος πέρασε στον καταγόμενο από το Κατάρ επιχειρηματία Αμπντουλχαντί Μάνα Αλ Χάζρι, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε ο αληθινός ιδιοκτήτης της βίλλας… Δηλαδή η δεύτερη σύζυγος του  εμίρη του Κατάρ ο Τεμίμ μπιν Χάμεντ Ελ Σάνι, η βασίλισσα Ανούντ.

………….

Στις 12 Μαρτίου ο εμίρης Τεμίμ  επισκέφτηκε την Τουρκία. Την ώρα που αυτός συναντούσε στην Άγκυρα τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν, η οικογένεια του έκανε βόλτες στην Κωνσταντινούπολη. Στην διάρκεια της επίσκεψης, έδειξαν στην βασίλισσα Ανούντ την βίλα Ερμπιλγκίν. Της άρεσε, ζήτησε να αγοραστεί και ο εμίρης του Κατάρ της το πήρε δώρο.

25 ΧΡΟΝΩΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ

Ο σείχης Τεμίμ και η κάτοχος της βίλας Ανούντ παντρεύτηκαν το 2009. Ο σείχης έχει τρία παιδιά με την Ανούντ, τον Αμντουλλάχ, την Νάιλα και την Ρόντα.

Η βασίλισσα Ανούντ γεννήθηκε το 1990 και είναι 25 ετών.

Την βίλα αυτή έβαλε να κάνουν στα 1880 ο πρίγκιπας Μπουρχανεττίν Εφέντι και το 1985 την αγόρασε ο επονομαζόμενος ¨βασιλιάς των φραγμάτων Ερμπιλγκινλέρ. Η βίλα αυτή είναι η ακριβότερη στην Τουρκία, το τέταρτο ακριβότερο σπίτι στον κόσμο και βρίσκεται σε μια έκταση 5.800 τ.μ. επί της λεωφόρου Κιοϊμπασί στην περιοχή Γενίκιοϊ.

………..

Οι χώροι προς χρήση είναι 3.633 τ.μ. και έχει 64 δωμάτια. Βλέπει προς τον Βόσπορο και έχει μέτωπο 60 μέτρα . Είναι γνωστό πως είναι μια από τις βίλλες του Βοσπόρου με το μεγαλύτερο μέτωπο προς την θάλασσα. Η οικογένεια Ερμπιλγκίν για πολλά χρόνια ήθελε να πουλήσει την βίλα .

Εφ.Ταράφ  28/3/2015

 Σχ : Την ίδια στιγμή οι ομοεθνείς και ομόθρησκοι Παλαιστίνιοι στην Γάζα δεν έχουν να φάνε… ΄

Κατά τα άλλα πιστοί  μουσουλμάνοι, σκεπασμένες πάντα οι γυναίκες…

Έτοιμοι για τον παράδεισο !

Previous Article

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Next Article

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΚΡ : ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *