Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μποϊκοτάζ κατά γαλλικών προϊόντων στο Κατάρ

No Comments Share:

Μεγαλώνει το μποϊκοτάζ κατά της Γαλλίας στο Κατάρ

Η κρατική εταιρεία σούπερ μάρκετ Al Meera του Κατάρ,  ως αντίδραση στην εκ νέου δημοσίευση των γελοιογραφιών σε βάρος του Προφήτη Μωάμεθ, άρχισε να αφαιρεί τα γαλλικά προϊόντα από όλα τα υποκαταστήματα της.

Η κρατική εταιρεία σούπερ μάρκετ του Κατάρ σε δήλωση που έκανε στο λογαριασμό της στο Twitter ανέφερε πως “Εμείς ως μία εθνική εταιρεία, εργαζόμαστε έχοντας ένα όραμα σύμφωνο με την θρησκεία μας και υπηρετώντας την πατρίδα μας, την πίστη μας και τις επιθυμίες των πελατών μας”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης, άρχισαν αφαιρούνται όλα τα γαλλικά προϊόντα από τα ράφια των καταστημάτων, και αναφέρεται πως “Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια και την ευαισθησία σας”.

Μετά από τις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν και τη δημοσίευση σε κάποιες εφημερίδες γελοιογραφιών με τον Προφήτη Μωάμεθ, κάποιες επιχειρήσεις στο Κατάρ αποφάσισαν να κατεβάσουν από τα ράφια τους τα γαλλικά προϊόντα.
Το Πανεπιστήμιο του Κατάρ ως αντίδραση προς τη Γαλλία, αποφάσισε να αναστείλει την Εβδομάδα Γαλλικού Πολιτισμού. στη σχετική ανακοίνωση του πανεπιστημίου στα social media αναφέρεται πως είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε προσβολή κατά των συμβόλων του Ισλάμ, της πίστης και των ιερών του. Για αυτό το λόγο η διοίκηση του πανεπιστημίου του Κατάρ ανέστειλε επ΄αόριστο την Εβδομάδα Γαλλικού Πολιτισμού”

….

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/katarda-fransaya-yonelik-boykot-buyuyor/2017310

24/10/2020

Previous Article

Γιατί στείλαμε τον στόλο μας στα δεκάδες χλμ από το Καστελλόριζο ;

Next Article

Τηλεφωνήματα από Μονάδα Πληροφοριών σε στελέχη του HDP…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *