Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

NEA ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ¨ΑΔΕΡΦΙΑ¨ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ — ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Απίστευτη φρίκη από τον ÖSO (Ελεύθερος Συριακός Στρατός). Βάζουν παιδιά να κόβουν κεφάλια ενώ αυτοί ψέλνουν (Αλλάχ ου Ακμπάρ) ! 

Νέα φρίκη από τους μαχητές μέλη του ÖSO. Οι μαχητές του ÖSO που κόβουν κεφάλια από πολίτες που απαγάγουν, αυτή τη φορά δημοσιεύτηκε βίντεο που τους δείχνει να βάζουν παιδιά να κάνουν αυτή την δουλειά.

Δημοσιεύτηκε ένα ακόμη βίντεο εκτέλεσης σχετικά με τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό που είναι γνωστός για την φρίκη και τις εικόνες εκτελέσεων.

Στο βίντεο δολοφονούνται Σύριοι πολίτες που έχουν απαχθεί από μαχητές του ÖSO. Αλλά αυτό που κάνει ακόμη πιο αβάσταχτη αυτήν τη φρίκη είναι πως οι απάνθρωποι μαχητές βάζουν τα παιδιά να το κάνουν. Δίνουν σε ένα μικρό παιδί ένα σπαθί την ώρα που ο πολίτης με δεμένα τα μάτια είναι κάτω, του διδάσκουν τι πρέπει να κάνει και ακολούθως γιορτάζουν με ψαλμούς.

http://haber.sol.org.tr/dunyadan/osodan-akil-almaz-vahset-cocuklara-kafa-kestirip-tekbir-getiriyorlar-haberi-63948

Haber.sol.org.  10/12/2012

Σχ : Πραγματικά είναι να απορείς. Γιατί φρικαλεότητες έχουν κάνει πολλοί στρατοί. Αλλά να ψέλνεις Αλλάχ ου Ακμπάρ την ώρα που βάζεις παιδιά να αποκεφαλίζουν….. δείχνει ένα άλλο ¨υποεπίπεδο¨.

 

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ

Next Article

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΧΝΕ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *