Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ¨αλληλέγγυα¨ Ιταλίδα αιχμάλωτος των ισλαμιστών, έγινε εθελοντικά μουσουλμάνα”…

No Comments Share:

Η Ιταλίδα την οποία έσωσε η ΜΙΤ περιέγραψε το πώς επέλεξε το ισλάμ.

Η Ιταλίδα Ρομάνο ανέφερε : ” Αυτοί μου περιέγραψαν τις αλήθειες και τον πολιτισμό τους. Η διαδικασία αλλαγής της θρησκείας μου έγινε σιγά-σιγά μέσα σε διάστημα μηνών. Αυτό είναι κάτι που συνέβη μόνο από σεβασμό, ούτε λόγω σχέσης, ούτε λόγω γάμου.
Η Ιταλίδα Κωνστάντζα Ρωμανο την οποία η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΜΙΤ) έσωσε στην Αφρική, ανέφερε πως το πέρασμα στο ισλάμ έγινε χωρίς καμία πίεση.
…..
Η Σίλβια Ρομάνο η οποία είχε πάει ως εθελοντής της οργάνωσης “Africa Milele” στην Αφρική, απήχθη στην Κένυα στις 20 Νοεμβρίου 2018 και απελευθερώθηκε τις προάλλες, ενώ αίσθηση προκαλούν στην Ιταλία αυτά που περιγράφει.

To  ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA, ήταν το πρώτο που φιλοξένησε τις δηλώσεις της όταν αυτή επέστρεψε στη χώρα της. Η Ρομανο περιέγραψε πως οι απαγωγείς της, της είχαν εγγυηθεί πως δεν θα τη σκοτώσουν και ότι της φέρθηκαν με καλό τρόπο.
Η Ρομάνο είπε πως στο τελευταίο διάστημα της κράτησής της, θέλησε να αρχίσει να διαβάζει το κοράνι και ότι επέλεξε το ισλάμ χωρίς να την υποχρεώσει κανείς.
Η Ρομάνο περιγράφει ότι αυτοί οι οποίοι την αιχμαλώτισαν της έμαθαν αραβικά και δηλώνει πως “Αυτοί μου περιέγραψαν τις αλήθειες τους και τον πολιτισμό τους. Η διαδικασία αλλαγής θρησκείας μου έγινε σιγά-σιγά τους τελευταίους μήνες. Αυτό δεν συνέβη ούτε λόγω σχέσης ούτε λόγω γάμο αλλά μόνο από σεβασμό”.
Σχόλια που έγιναν στον ιταλικό τύπο αναφέρουν πως Η διάσωση της Ρομάνο έγινε δυνατή με τη βοήθεια της Τουρκίας η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αυξήσει την επιρροή της στην περιοχή.
…….

https://www.aa.com.tr/tr/dunya/mitin-kurtardigi-italyan-vatandasi-romano-islamiyeti-nasil-sectigini-anlatti/1836154

11/5/2020

Σχ. : Στο τμήμα του άρθρου που δεν μεταφράσαμε εξυμνείται η πολιτική του Ερντογάν που ¨συνέβαλε στην επιτυχή κατάληξη¨ κλπ. Στο μεταξύ το πιο πιθανό είναι πως όπως σε όλες τις παρόμοιες περιπτώσεις, θα δόθηκαν λίτρα για την απελευθέρωση της κοπέλας. Θα άρπαξαν κάμποσα εξ αυτών οι Τούρκοι ¨ενδιάμεσοι¨ και έτσι τέλος καλό, όλα καλά… 

Το παραπάνω άρθρο του κρατικού πρακτορείου Αναντολού, που έμμεσα διαφημίζει την ΜΙΤ,   αναπαρήχθη από την ξανθιώτικη ιστοσελίδα www.cinarfm.gr που πάντα διαφημίζει την Τουρκία…

Previous Article

Βίντεο και φωτογραφίες από τα απομεινάρια του ιρανικού πλοίου που χτύπησε πύραυλος ιρανικής φρεγάτας !

Next Article

Πυρπόληση ξενοδοχείου στην Αττάλεια ως αντίποινα

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *