Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

15 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ !

1 Comment Share:

Λειτουργεί στην Αίγυπτο το σύνταγμα της σαρίας : Ποινή επιβλήθηκε σε άτομο που άλλαξε θρησκεία

Σύμφωνα με την είδηση της Gazeteport, η Αιγύπτια Νάντια Μουχάμετ Αλή 23 χρόνια πριν παντρεύτηκε τον Μουχάμετ Αμπντουλβαχάμπ Μουσταφά και έγινε μουσουλμάνα. Αλλά όταν πέθανε ο σύζυγος της γύρισε στην παλιά της θρησκεία. Όταν η γυναίκα και τα επτά της παιδιά έγιναν χριστιανοί, οι εισαγγελείς της πόλης Μπενί Σουέφ όπου ζούνε της άσκησαν δίωξη.

Η υπόθεση αλλαγής θρησκείας αποκαλύφθηκε το 2004 όταν επιχείρησαν να βγάλουν νέες ταυτότητες. Στην δίκη που έγινε την περασμένη εβδομάδα επιβλήθηκε στην γυναίκα και στα 7 παιδιά της, ποινή φυλάκισης 15 ετών. Επίσης ποινή 5 ετών επιβλήθηκε και σε κάθε ένα από άλλα 7 άτομα που ενεπλάκησαν στην υπόθεση

Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανακοίνωσαν πως ανησυχούν από την απόφαση αυτή που λήφθηκε μετά την άνοδο των ισλαμιστών στην κυβέρνηση της Αιγύπτου. Οι ισλαμικοί κανόνες αποτέλεσαν την βάση του νέου συντάγματος που ψηφίστηκε μετά την ανατροπή του Χουσνί Μπουμπάρακ, και την άνοδο των Μουσουλμάνων Αδερφών στην εξουσία. Παρατηρητές ανησυχούνε πως η ήδη δύσκολη κατάσταση των χριστιανών εκεί, μετά το νέο σύνταγμα θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο.

haber.sol.org.tr    17/1/2013

Σχ : Και έρχονται μετά στην Ελλάδα και παραπονούνται γιατί λέει το ίδιο το κράτος δεν τους κάνει τζαμί !!!

Previous Article

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΚΚ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ¨ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *