Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Πακιστάν: Μουσουλμάνος σκότωσε χριστιανό επειδή αγόρασε σπίτι σε συνοικία μουσουλμάνων…

No Comments Share:

Πακιστάν: Χριστιανός δολοφονήθηκε από μουσουλμάνο γείτονά του σε περιοχη του Πεσαβάρ που κατοικείται από μουσουλμάνους

Σύμφωνα με τον Πακιστανό ακτιβιστή Ραχατ Όστιν, ο Ναντίμ Γιόζεφ υπέκυψε στα τραύματα του, μετά από την πέμπτη εγχείρηση που είχε κάνει.

Οι φρικαλεότητες συνεχίζονται αμείωτες στο κράτος-τρομοκρατης του Πακιστάν. Σε ένα τέτοιο περιστατικό δύο μέλη μιας χριστιανικής οικογένειας πυροβολήθηκαν επειδή αγόρασαν σπίτι σε περιοχή κατοικούμενη από μουσουλμάνους. Στις 4/6 ο Ναντιμ Γιόζεφ και η πεθερά του η Ελίζαμπεθ Χαν, λίγες μέρες μετά από την αγορά του σπιτιού στο Πεσαβάρ, δέχθηκαν βάναυση επίθεση από τον γείτονα του Σαλμάν Χαν και τους γιους του.

Η αστυνομία συνέλαβε αρκετά μέλη της οικογένειας σχετικά με το περιστατικό, αλλά ο ίδιος ο Σαλμαν Χαν διαφεύγει. Η αστυνομία τον αναζητεί, ενώ όπως υποστήριξε ο Γιόζεφ, τον παρενοχλούσε ακόμη από την μέρα που είχε αγοράσει το σπίτι.
Ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο, σε μήνυμα του ανέφερε πως “Φοβάμαι ακόμη και στο ξενοδοχείο. Φοβάμαι για την ζωή μου και την οικογένειά μου”.
Μόλις ο Σαλμάν Χαν που ήταν γείτονάς του Γιόζεφ, ανακάλυψε πως ο Γιόζεφ και η οικογένειά του ήταν χριστιανοί, άρχισε να επιδιώκει να φύγουν από την γειτονιά.

Ο Σαλμάν τους είχε πει ότι έπρεπε να φύγουν από την γειτονιά, γιατί στο σύνολο της ήταν μουσουλμανική και διότι οι χριστιανοί είναι εχθροί του Ισλάμ.

……………

Opindia.com  1/7/2020

Previous Article

Τουρκικό άρμα που ανατινάζεται- βίντεο

Next Article

Υπουργός Τσαβούσογλου: ¨Η Γαλλία πρέπει να μας ζητήσει συγγνώμη¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *