Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΚΛΑΒΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ !

No Comments Share:

Φρικώδης ¨οδηγός δούλων του σεξ¨ από το ISIS

isid-7

Aποκαλύφθηκε πως το ISIS δημοσίευσε έναν οδηγό σχετικά με το πώς πρέπει να φέρονται οι μαχητές του στις γυναίκες που χρησιμοποιούν ως ¨σκλάβες του σεξ¨.

Σύμφωνα με το κείμενο της Μπιρτζέ Μποράν από την Χουριέτ, ο οδηγός αυτός που έχει τίτλο ¨Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την αγορά δούλων¨, τυπώθηκε από τον εκδοτικό οίκο Al-Himma του ΙSIS και μοιράστηκε στους μαχητές στις 3 Δεκεμβρίου.

Ειδικοί δήλωσαν πως υποθέτουν πως ο εν λόγω οδηγός τυπώθηκε γιατί πρέπει να διδαχθούν οι μαχητές το πώς πρέπει να φέρονται στις γυναίκες Γεζίντι που κατελήφθησαν από την οργάνωση κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Στον οδηγό τονίζεται πως ως δούλες του σεξ μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνο άπιστες γυναίκες και υποστηρίζεται πως η ερωτική επαφή και αγοραπωλησία αυτών των γυναικών-δούλων είναι κάτι σύμφωνο με τους ισλαμικούς νόμους. Στον οδηγό αναφέρεται πως οι μαχητές όταν πιάνουν γυναίκες παρθένες επιτρέπεται να έχουν αμέσως σχέση μαζί τους, αλλά ότι σε περίπτωση που αυτές δεν είναι παρθένες θα πρέπει ¨αυτές να πλένονται στο όργανο τους, πριν την σεξουαλική επαφή¨

…………..

Ο οδηγός αναφέρει πως ο μαχητής μπορεί να χρησιμοποιεί ως σκλάβες και γυναίκες που είναι μεταξύ τους συγγενείς αλλά ότι ¨Δεν θα πρέπει να κάνει σεξ ταυτόχρονα με τις γυναίκες συγγενείς¨. Στον οδηγό αναφέρεται πως  οι χρησιμοποιούμενες ως σκλάβες τους σεξ γυναίκες ¨μπορούν σαν όλα τα περιουσιακά στοιχεία να κληροδοτούνται¨ αλλά όταν ένας γιος κληρονομεί μια σκλάβα από τον πατέρα του, δεν θα πρέπει να έρχεται σε επαφή μαζί της, αλλά πρέπει να επωφελείται μόνο από τις άλλες υπηρεσίες της.

Στον οδηγό αναφέρεται πως επιτρέπεται ο για λόγους πειθαρχίας ξυλοδαρμός των γυναικών σκλάβων αλλά ¨δεν επιτρέπονται τα βασανιστήρια και ο ξυλοδαρμός από ευχαρίστηση¨.

Haber.sol.org   10/12/2014

Previous Article

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΦΟΠΛΑΚΕΣ….

Next Article

MΗΝΥΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΗ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *