Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι ¨πιστοί¨ του ¨Ισλαμικού Κράτους¨….

0 σχόλια Share:

ΒΙΑΖΑΝ ΠΑΙΔΙΑ 7 ΚΑΙ 8 ΕΤΩΝ

Συνεχίζεται ακόμα η καταστροφή που προκάλεσε η επίθεση που έκανε η τρομοκρατική οργάνωση ISIS, όταν στις 3/8/2014 επιτέθηκε κατά των Γεζίντι στα σύνορα Ιράκ-Συρίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του όρους Σεγκάλ και στα και στα γύρω εκεί μέρη. Στην διάρκεια της επίθεσης δεκάδες χιλιάδες άτομα σκοτώθηκαν με μεθόδους όπως τον αποκεφαλισμό, μπροστά στα μάτια παιδιών, μανάδων και πατέρων. Ακόμη δεν είναι σαφής ο αριθμός αυτών που σκοτώθηκαν. Μετά από την επίθεση 400.000 Γεζίντι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν και να ζουν ακόμη και μέχρι τώρα σε στρατόπεδα διαφόρων χωρών, σε πολύ δύσκολες συνθήκες  Eνας αριθμός περίπου τεσσάρων χιλιάδων Γεζίντι γυναικών και παιδιών, αιχμαλωτίστηκαν από την οργάνωση ISIS. Oι απάνθρωπες πρακτικές που εφαρμόστηκαν σε βάρος των Γεζίντι, εφαρμόστηκαν επίσης και σε βάρος των Ασσυρίων, Τουρκμένων, Σιιτών αλλά και Αράβων που δεν ηταν μαζί τους. γυναίκες και παιδιά που πουλήθηκαν σε παζάρια σε διαφορετικά άτομα και είναι γνωστό πως σήμερα κρατούνται σε  διάφορες χώρες όπως Ιράκ, Συρία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία και Η.Α.Ε. Στο Ντιγιαρμπακίρ ο σύλλογος Αγώνα Ενάντια στην δια της Βίας Κράτησης Γυναικών, συναντήθηκε με γυναίκες που κατόρθωσαν να γλιτώσουν από την ISIS και κατέγραψε σε αναφορά αυτά που έζησαν. Στην αναφορά που ετοιμάστηκε αποκαλύφθηκε η φρίκη που εφαρμόστηκε σε βάρος των Γεζίντι γυναικών και παιδιών.

ΒΙΑΖΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ 7ΧΡΟΝΟ ΚΩΦΑΛΑΛΟ ΠΑΙΔΙ

Στην αναφορά αυτή η 23 ετών Ζ.Χ. που ήταν μεταξύ των αιχμαλώτων περιγράφει ως εξής αυτά που έζησε: ¨Εμείς μαζί με τα κορίτσια ήμασταν περίπου 500 άτομα. Μας έβαλαν σε ένα υπόγειο. Ακολούθως ξεχώρισαν αυτές που ήταν παντρεμένες και ανύπαντρες. Εμένα δεν με πούλσαν στα παζάρια για να κοιτάτω την κόρη ενός θείου μου που ήταν έγκυος. Καθημερινά είχε ξυλοδαρμούς. Μια μέρα ήρθε ο εμίρης τους και επέλεξε μια 24χρονη φίλη μου ονόματι Τζιχάν. Εκείνη δεν άντεξε αυτή την κατάσταση, κλείστηκε στο μπάνιο και αυτοκτόνησε. Αφού μείναμε 8 μέρες στο χωριό Βααχ, 27 γυναίκες μας μετέφεραν στο χωριό Τιλ Κασίρ. Εκεί γινόταν συνεχώς ανταλλαγή γυναικών, υπήρχαν εκεί εκατοντάδες γυναίκες και παιδιά. Ήταν πολλά τα κορίτσια 6-9 ετών που πωλούνταν στα παζάρια. Εμένα ένας εμίρης με αγόρασε μόνο για να μαγειρεύω.Μετά από 10 μέρες εκεί, πουλήθηκα σε έναν άλλο που ζούσε στο χωριό Βερντιέ. Μετά ο παλιός αγοραστής πήρε τηλέφωνο τον νέο και του είπε πως χρειαζόταν μερικά κορίτσια και εμένα για να τους μαγειρεύω. Από αυτά τα παιδιά ήταν και ένα κωφάλαλο που συνεχώς το βίαζαν¨

………………

Η Ζ.Χ. περιεγράψε πως τα παιδιά ήταν πολλά και ότι κάθε μέρα τα βίαζαν:” Σε ένα σπίτι όπου έμενα βίασαν δύο κωφάλαλα κορίτσια 7 και 8 χρόνων. Όταν τα ξαδέρφια τους αντιστάθηκαν σε αυτό, τα έδειραν και τους έσπασαν σε δύο σημεία τα κρανία. Μετά εμένα μαζί με ένα κορίτσι 13 χρονών με μετέφεραν σε ένα άλλο μέρος όπου υπήρχαν κι άλλα παιδιά. Μας έλεγαν συνεχώς πως “Αργότερα εσάς θα σας πάμε στην Σαουδική Αραβία ή στη Συρία και θα σας πουλήσουμε”. Μία νύχτα δεν άντεξα και αποφάσισα να διαφύγω. Δεν ξέρω πως έγινε αλλά βρήκα ένα δρόμο διαφυγής και αποφάσισα να το δοκιμάσω. Πήρα μαζί μου δίπλα μου ένα κορίτσι 13 χρονών και αρχίσαμε να φεύγουμε. Τα άλλα δεν μπορούσα να τα πάρω, έμειναν εκεί. Περπατώντας φτάσαμε σε ένα σπίτι. Εκεί στο σπίτι μας στήριξαν αλλά το πρωί επειδή φοβόταν μήπως τους σκοτώσουν, μας άφησαν στο δρόμο.Περπατήσαμε δύο μέρες πεινασμένες και χωρίς νερό και εν τέλει σωθήκαμε”.

……………..

https://tr.sputniknews.com/amp/columnists/201807201034380766-vahset-iz-silinmedi-7-yas-sagir-dilsiz-surekli-tecavuz/

20/7/2018

Previous Article

Τούρκος υπουργός Εσωτερικών: ¨Αν αφεθούν να περάσουν οι μετανάστες¨….

Next Article

Πωλήσεις προβληματικών δανείων σε ¨κοράκια¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *