Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ…

No Comments Share:

Eκεχειρία δεν υπάρχει στο Κομπάνι

041020140833078172443_2

Στην πόλη Κομπάνι που βρίσκεται απέναντι από την συνοικία Μουρσιτπινάρ του νομού Σανλιούρφας , οι συγκρούσεις μεταξύ της ΙΚΙΛ και του YPG συνεχίστηκαν και το πρωί της γιορτής , καθώς δεν επιτεύχθηκε μεταξύ τους εκεχειρία.

Οι σφαίρες που ακούγονται από το πρωί στο Κομπάνι, σήμαναν την έναρξη της ¨μάχης των δρόμων¨.

Μαχητές της ΙΚΙΛ που 20 μέρες που επιδιώκουν την κατάληψη του Κομπάνι, άρχισαν και σήμερα το πρωί τις επιθέσεις τους. Κατά την διάρκεια της επίθεσης χιλιάδες Σύριοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους και κατέφυγαν στην Τουρκία. Οι μαχητές της ΙΚΙΛ μέρες τώρα επιτίθενται από ανατολικά, δυτικά και νότια με βολές από πυροβολικό και όλμους. Οι δυνάμεις του YPG που υπερασπίζονται το Κομπάνι, επιχειρούν να αποκρούσουν τις επιθέσεις των μαχητών της ΙΚΙΛ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ

Μετά από τις επί μέρες συνεχιζόμενες συγκρούσεις, πνευματικοί ηγέτες και διάφορες φυλές, έκαναν έκκληση προς τις δυνάμεις των ΙΚΙΛ και ΥPG να σιωπήσουν τα όπλα κατά το Κουρμπάν Μπαϊράμ. Μαχητές της ΙΚΙΛ είχαν υποστηρίξει πως θα τηρήσουν την εκεχειρία κατά την πρώτη μέρα του Μπαϊραμιού. Οι μαχητές όμως αυτοί που είχαν πει πως θα γιόρταζαν το Κουρμπάν Μπαϊράμ στο Κομπάνι – που το ονόμασαν Αϊν ελ Ισλάμ¨ δεν εφάρμοσαν την εκεχειρία και συνέχισαν τις επιθέσεις τους και σήμερα το πρωί. Πρωί-πρωί ακούγονται ήχοι από όλμους και πυρά από τυφέκια από το Κομπάνι

………….

DHA 4/10/2014

Previous Article

ΚΟΥΡΜΠΑΝ ΜΠΑΪΡΑΜ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ

Next Article

TA ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *