Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΦΟΔΡΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΑΛΙΔΩΝ ΤΗΣ ΙΚΙΛ (ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ) ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΜΠΑΝΕ

No Comments Share:

Aποτέλεσμα των διήμερων μαχών στο Κομπάνε : 86 συμμορίτες νεκροί

c30eb7e7c268ee0155f2fee850edb974

Στις συγκρούσεις που υπήρξαν στις δύο τελευταίες μέρες στο Κομπάνε, οι δυνάμεις του YPG κατέφεραν βαρύ πλήγμα στις συμμορίες της ΙΚΙΛ, καθώς όπως ανακοινώθηκε, σκότωσαν 86 εξ αυτών. Στις μάχες καταστράφηκαν 2 άρματα και 5 οχήματα εκ των οποίων τα 3 είχαν πάνω τους Ντότσκα όπλο, κατασχέθηκαν πολλά όπλα, ενώ σκοτώθηκαν και 8 μαχητές του YPG.

To κέντρο τύπου του YPG ανακοίνωσε πως από τις 15/9 και μετά που άρχισε η επίθεση της ΙΚΙΛ στο Κομπάνε, οι δυνάμεις του YPG, πρόβαλλαν σημαντική αντίσταση επιφέροντας βαρύ χτύπημα στις συμμορίες.

Στην ανακοίνωση του το κέντρο τύπου αναφέρει πως κατά την πέμπτη μέρα της επίθεσης των συμμοριών, που γίνεται με άρματα και άλλα βαριά όπλα που άρπαξαν από Συρία και Ιράκ, οι μαχητές του YPG πρόβαλλαν μεγάλη αντίσταση και προσθέτει πως ¨ Στο Κομπάνε και στη γύρω περιοχή όπου θέλανε να προβούνε σε σφαγές οι συμμορίες, διεξάγονται μάχες στήθος με στήθος. Οι δυνάμεις μας σε πολλά μέτωπα επιχειρούν να σταματήσουν την προώθηση των συμμοριών και να μεταφέρουν τον κόσμο μας σε ασφαλή μέρη¨.

…………

Κουρδικό πρακτορείο Φιράτ   19/9/2014

Previous Article

Η ΙΚΙΛ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ !

Next Article

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ¨ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *