Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΕΣ ΕΝΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ

No Comments Share:

6.300 νέα μέλη για την ΙΚΙΛ

image

Σύμφωνα με το ευρισκόμενο στο Λονδίνο Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Συρίας, η οργάνωση ΙΚΙΛ βρίσκεται στην φάση με την μεγαλύτερη συμμετοχή.

Αναφέρεται πως τον προηγούμενο μήνα εντάχθηκαν περισσότερα από 6 χιλιάδες νέα μέλη στις δυνάμεις της που μάχονται στην Συρία. Σύμφωνα με το ευρισκόμενο στο Λονδίνο Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Συρίας, η οργάνωση ΙΚΙΛ βρίσκεται στην φάση με την μεγαλύτερη συμμετοχή από ποτέ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντουραχμάν, από τα νεα 6.300 νέα μέλη της οργάνωσης, τα 1000 περίπου είναι ξένοι και οι υπόλοιποι είναι Σύριοι.Παλιότερα υπηρχαν υποθέσεις πως οι ενοπλες δυνάμεις της ΙΚΙΛ στην Συρία είναι 6 με 7 χιλίαδες άτομα και οτι μαζι με αυτούς που μάχονται στο Ιράκ φτάνουν σε σύνολο τους 15 χιλιάδες μαχητές.

Στην Σαουδική Αραβία που είναι από τους στυλοβάτες της ΙΚΙΛ, ο Μεγάλος Μουφτής Σείχης Αμπντουλαζίζ ελ Σείχ αναφορικά με την ΙΚΙΛ και την Αλ Κάιντα, δήλωσε πως ¨ οι ακραίες απόψεις που κατεστρέφουν τον κόσμο και τον πολιτισμό και η τρομοκρατία δεν αποτελούν καθόλου τμήμα του Ισλάμ, αλλά είναι ο Νο1 εχθρός του, ενώ τα πρώτα θύματα ειναι οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι ¨ .
ΡΟΙΤΕΡΣ

Haber.sol.org 20/8/2014

Previous Article

EΡΓΑΤΙΚΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *