Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙ ΙΚΙΛ

No Comments Share:

Οι ΗΠΑ απέρριψαν την συνεργασία με την κυβέρνηση της Συρίας κατά της ΙΚΙΛ.

usdaas_ic

Η αμερικανική κυβέρνηση απέρριψε την συνεργασία με την κυβέρνηση της Συρίας κατά της ΙΚΙΛ που έχει καταλάβει πολλές περιοχές σε Ιράκ και Συρία.

………….

Σύμφωνα με άρθρο του Αντάμ Εντούς στην Wall Street Journal, την περασμένη εβδομάδα ηγέτες της συριακής αντιπολίτευσης και ο γνωστός για τις φωτογραφίες του σχετικά με ¨τα βασανιστήρια που κάνει το καθεστώς Άσαντ¨ Σύριος με την κωδική ονομασία ¨Καίσαρας¨ σε κλειστή για τον τύπο συνάντηση που είχαν με τους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου Μπεν Ρόουντς και Τζέκ Σάλιβαν, η κυβέρνηση Ομπάμα απέρριψε την συνεργασία με το καθεστώς Άσαντ ενάντια στην απειλή της ΙΚΙΛ.

………..

Στην συνάντηση αυτή πήρε τον λόγο ο Μουάζ Μουσταφά-επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης συριακής ομάδας ¨Συριακές Δυνάμεις Εκτάκτου Κατάστασης¨, ο οποίος περιέγραψε πως σε καμία περίπτωση οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δεν σκέφτονται συνεργασία με το συριακό καθεστώς ενάντια στις συνδεόμενες με την Αλ Κάιντα ομάδες.

Αρμόδιος του Λευκού Οίκου απέφυγε να σχολιάσει δηλώσεις Αμερικανών αξιωματούχων και επιβεβαίωσε πως η αμερικανική κυβέρνηση δεν σκέφτεται συνεργασία με την κυβέρνηση Ασαντ.

Haber.sol.org 7/8/2014

Σχ : Αυτοί οι κάφροι της ΙΚΙΛ στην ουσία εξυπηρετούν τους σκοπούς του Ισραήλ, διαλύοντας τα ισχυρά μουσουλμανικά κράτη της περιοχής. Για αυτό και ενισχύονται από τους τζουτζέδες του Ισραήλ, το Κατάρ και την Σαουδική Αραβία.

Τώρα τα ίδια τα μέλη της οργάνωσης γιατί μετέχουν ; Άλλοι για πλιάτσικο και άλλοι επειδή  μέσα στον φανατισμό τους, πιστεύουν πως έτσι θα πάνε στον παράδεισο ! Ων έκαστος κατά διάνοιαν έχει…

Previous Article

ΠΝΙΓΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !

Next Article

EXEI ¨ΞΕΦΥΓΕΙ¨ ΑΥΤΟΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *