Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

No Comments Share:

Το Ιράν προκαλεί !

Ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας του Ιράν αντιστράτηγος Εμίρ Χατζιζάντε, ανακοίνωσε πως ανέπτυξαν πύραυλο ονόματι ¨Arm¨ ειδικά για το σύστημα ραντάρ του ΝΑΤΟ που στήθηκε στο Κιούρετζικ της Μαλάτιας.

Με βάση την είδηση του επίσημου ιρανικού πρακτορείου IRNA, ο Ιρανός διοικητής μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, ανέφερε πως η πυραυλική ασπίδα που στήθηκε στην Μαλάτια και σχεδιάζεται να στηθεί και στην ακτή του κόλπου της Μπάσρα, είναι ανυπεράσπιστες απέναντι στον νέο πύραυλο που ανέπτυξε το Ιράν.

Ο αντιστράτηγος Χατζιζάντε δήλωσε : ¨Τα συστήματα αυτά γίνονται όχι για την ασφάλεια των χωρών όπου βρίσκονται, αλλά για να προστατέψουν το σιωνιστικό καθεστώς του Ισραήλ. Εμείς σε αυτό το θέμα δεν μείναμε άπραγοι. Μια από τις ενέργειες μας ενάντια στην πυραυλική ασπίδα είναι και ο αντιραντάρ βαλλιστικός πύραυλος Arm. Οι πύραυλοι αυτοί κατασκευάστηκαν ειδικά για τα ραντάρ αεράμυνας και μπορούν να χτυπήσουν αυτά τα συστήματα.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ

Ο Ιρανός διοικητής απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την κατάρριψη του τουρκικού αεροσκάφους από την Συρία απάντησε λέγοντας πως ¨ Το σημείο στο οποίο είχε εισέλθει το τουρκικό αεροπλάνο στα χωρικά ύδατα της Συρίας, είναι το σημείο από το οποίο το Ισραήλ παλιότερα είχε χτυπήσει εγκαταστάσεις στα βόρεια της Συρίας. Για αυτό τον λόγο η Συρία έχει μια ευαισθησία σε αυτή την περιοχή. Δεν είμαι χαρούμενος για τον θάνατο των Τούρκων πιλότων, αλλά οι Τούρκοι αξιωματούχοι από την πρώτη στιγμή πολιτικοποίησαν το θέμα, ώστε να ασκηθεί πολιτική πίεση στην Δαμασκό¨.

Εφ. Μιλλιέτ 2/7/2012

Previous Article

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ

Next Article

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΑΡΝΙΤΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *