Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

20 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ !

No Comments Share:

 

Το φυτοφάρμακο που έπεσε στο χωράφι πήρε 20 ψυχές
Στην επαρχία Μαχαράστρα της Ινδίας, από τον Αύγουστο ως τώρα πέθαναν 20 αγρότες οι οποίοι ανέπνευσαν ένα φυτοφάρμακο που έριξαν κάποιοι στην διάρκεια της σποράς.
Αρμόδιοι ανέφεραν πως στην περιοχή Γαβατμάλ, εκατοντάδες αγρότες οι οποίοι χρησιμοποίησαν φυροφάρμακα εντομοκτόνα χωρίς να πάρουν μέτρα προστασίας επηρεάστηκαν από το φάρμακο και εξ αυτών οι 20 πέθαναν.

Ανακοινώθηκε πως το πρώτο κρούσμα θανάτου από το εντομοκτόνο παρουσιάστηκε τον Αύγουστο και ότι ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε τον Σεπτέμβριο.

Ανακοινώθηκε πως οι δηλητηριασμένοι αγρότες παρουσίαζαν συμπτώματα όπως θολή όραση, ναυτία, πονοκέφαλο, ζαλάδα και τριχόπτωση. Μάλιστα κάποιοι αγρότες λόγω του φάρμακου, αναφέρεται πως δεν βλέπουν πια.

………………

Μετά από το περιστατικό η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα επιφέρει διάφορες ρυθμίσει σχετικά με την πώληση των εντομοκτόνων.

Από την άλλη το Ανώτατο Δικαστήριο στην Βομβάη-πρωτεύουσα της επαρχίας Μαχαράστρα, έκανε έκκληση προς την  επαρχιακή κυβέρνηση να απαγορεύσει την πώληση του συγκεκριμένου φαρμάκου.

Diken 10/10/2017

Previous Article

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ Τ.Ε.Δ. ΣΤΗΝ ΙΝΤΛΙΜΠ

Next Article

ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *