Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

Δεκάδες νεκροί στις συγκρούσεις μεταξύ των συμμοριών που στηρίζονται από την Άγκυρα

Οι συγκρούσεις στην Συρία ανάμεσα στις στηριζόμενες από την Άγκυρα συμμορίες επεκτάθηκαν σε αρκετές περιοχές. Στις συγκρούσει ανακοινώθηκε πως υπάρχουν δεκάδες νεκροί.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στις συμμορίες την Πέμπτη επεκτάθηκαν στα ΒΔ της Συρίας. Στις τελευταίες αυτές συγκρούσεις ανεξαρτήτως πλευράς, ανακοινώθηκε πως υπάρχουν πάνω από 30 νεκροί.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στην HTŞ- Χεγιέτ Ταχρίρ Ελ Σαμ (σχετιζόμενη με Α Κάιντα) και στο  Μέτωπο Εθνικής Σωτηρίας(UKC) που ιδρύθηκε από την Τουρκία, μαίνονται από την Τρίτη και μετά.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι συγκρούσεις μετά από το Χαλέπι, επεκτάθηκαν και σε Χάμα και Ιντλίμπ. Το Παρατηρητήριο ανακοίνωσε πως την Τετάρτη στις συγκρούσεις σκοτώθηκαν 17 από την HTŞ και 16 από το UKC.  Εντός δύο ημερών και από τις δύο πλευρές σκοτώθηκαν τουλάχιστον 76 άτομα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή στις συγκρούσεις αυτές σκοτώθηκαν και 6 πολίτες.

Ο Ραμί Αμπντούλ Ραχμάν-διευθυντής του Παρατηρητηρίου, ανέφερε πως ανοίχτηκαν δύο νέα μέτωπα, καθώς οι συγκρούσεις επεκτάθηκαν στα ΝΔ τη Ιντλίμπ και στα ΒΔ τη Χάμα.

Ανέφερε πως η HTŞ συνέχισε την προέλαση της και κατέλαβε 17 οικισμούς και χωριά .

Την Δευτέρα η συμμορία Νουρεντίν Ελ Ζένκι που υπάγεται στο UKC σκότωσε πέντε μέλη της HTŞ και μετά από αυτό η HTŞ πέρασε στην αντεπίθεση.

…………….

https://anfturkce.com/rojava-surIye/ankara-ceteleri-birbirine-girdi-onlarca-oelue-var-118294

3/1/2018

Previous Article

MΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ

Next Article

ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ KATA ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.