Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κυρώσεις από την Google στην Ηuawei

No Comments Share:

Μετά από την απόφαση για κυρώσεις:  Τα νέα τηλέφωνα Ηuawei δεν θα έχουν πρόσβαση σε gmail και YouTube
Μετά από την απόφαση των ΗΠΑ για επιβολή κυρώσεων στην κινεζική εταιρεία Huawei το πρώτο βήμα ήρθε από την Google.

Η υπαγόμενη στην Google εταιρεία Alphabet, περιορίσε την πρόσβαση της εταιρείας Huawei στο λογισμικό της και στον εξοπλισμό της. Πλέον στα κινητά μάρκας Ηuawei το λογισμικό android δεν θα μπορεί να ανανεώνεται ενώ δεν θα υπάρχει πρόσβαση σε προγράμματα όπως το google play με το οποίο φορτώνονται προγράμματα στην εφαρμογή gmail όπως και στην εφαρμογή YouTube. Από τα μέτρα αυτά δεν θα επηρεαστούν τα ήδη υπάρχοντα Huawei.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump απαγόρευσε σε αμερικανικές εταιρείες τη χρήση τεχνολογίας ξένων τηλεπικοινωνιακών εταιρειών οι οποίες πιστεύεται πως εμπεριέχουν ρίσκο εθνικής ασφαλείας. Εταιρείες οι οποίες τέθηκαν στη μαύρη λίστα από την αμερικανική προεδρία δεν θα μπορούν να κάνουν χρήση της τεχνολογίας των αμερικανικών εταιρειών. Μεταξύ των εν λόγω εταιρειών συμπεριλαμβάνεται και η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής έξυπνων τηλεφώνων στον κόσμο η Ηuawei.

Πηγή που μίλησε στο reuters ανέφερε πως η Ηuawei θα μπορεί να κάνει χρήση μόνο τoυ ανοιχτου για τον κόσμο και τους προγραμματιστές λογισμικού της Αndroid.

Diken.com.tr. 20/5/2019

Previous Article

353.000 φορές πεθάναμε…

Next Article

Μια σωστή πρόταση από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *