Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΘΟΔΟΝ ΓΙΑ ΓΑΖΑ

No Comments Share:

Δύο πλοία με βοήθεια καθοδόν για Γάζα

Τα πλοία το ταξίδι των οποίων κρατήθηκε μυστικό έναντι ενός πιθανού Ισραηλινού σαμποτάζ, βγήκαν από το λιμάνι του Φετχιγιέ, μεταφέρουν φάρμακα, ενώ βγήκε και μια ανακοίνωση από το ΥΠΕΞ.

Με βάση το Παλαιστινιακό Πρακτορείο Ειδήσεων Μαάν, το Καναδικής ιδιοκτησίας πλοίο ¨ Tahrir’ ¨ και το Ιρλανδικό ¨Saoirse¨ σήμερα βγήκαν καθοδόν για Γάζα. Τα πλοία που μεταφέρουν φάρμακα αυτή τη στιγμή πλέουν σε διεθνή ύδατα και την Παρασκευή αναμένεται να φτάσουν στη Γάζα. Στα πλοία επιβαίνουν 27 ακτιβιστές από 5 διαφορετικές χώρες, μεταφέρουν φάρμακα αξίας 30 χιλιάδων $ και επειδή προηγούμενες προσπάθειες είχαν σαμποταριστεί από το Ισραήλ αυτή η προσπάθεια παρέμεινε απόρρητη. Ο Φεβζί Μπαρχούν εκπρόσωπος της Χαμάς ανέφερε πως είναι ενήμερος για τα πλοία αλλά πως δεν ξέρει λεπτομέρειες.

¨ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ¨

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Σελτσούκ Ονάλ, ανέφερε πως η σημαία, η ιδιοκτησία, ο καπετάνιος και οι ταξιδιώτες είναι όλοι ξένοι. Ο Ουνάλ ανέφερε πως το ένα έχει σημαία αμερικανική και το άλλο από τις Κομόρες, και πως οι καπετάνιοι είναι Έλληνες. ….

…………….

Εφ. Ραντικάλ 2-11-2011

Previous Article

ΧΡΗΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΩΝ ΟΠΛΩΝ

Next Article

ΠΤΩΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *