Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ

No Comments Share:

Εκτελέστηκε στην Γάζα άτομο που είχε βρεθεί ένοχο για δολοφονία

21682232

Το υπουργείο Εσωτερικών της Παλαιστινιακής κυβέρνησης της Γάζας ανακοίνωσε πως εκτελέστηκε με απαγχονισμό άτομο που είχε καταδικαστεί για αδικήματα βιασμού και φόνου.

Το υπουργείο στην γραπτή του ανακοίνωση αναφέρει πως εκτελέστηκε ο Χανί Μουχάμεντ Εμπού Ουλιάν που βρέθηκε ένοχος για τον βιασμό και φόνο ενός παιδιού το 2000 και για τον φόνο ενός άλλου ατόμου λόγω χρέους το 2009.

Σύμφωνα με την είδηση από το πρακτορείο Anadolu, ο διευθυντής του Ανεξάρτητου Γραφείου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Γάζα δικηγόρος Φερίντ Ελ Ατράς, αντέδρασε λέγοντας πως η δικαστική απόφαση εκτελέστηκε δίχως την έγκριση του προέδρου Μαχμούντ Αμπάς και ότι η εκτέλεση αποτέλεσε μια παραβίαση των νόμων.

Ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων επί μακρόν επικρίνουν το σύστημα δικαιοσύνης στη Γάζα, και κάνουν εκκλήσεις για την μη εφαρμογή της θανατικής ποινής από την διοίκηση της Χαμάς. Το Ασοσιέϊτεντ Πρες ανέφερε πως ο Εμπού Ουλιάν είναι ο 30ος κρατούμενος από το 1994 που εκτελείται στα παλαιστινιακά εδάφη. Από αυτές τις εκτελέσεις οι 28 εφαρμόστηκαν στην Λωρίδα της Γάζας.

Στην Γάζα όπου η διακυβέρνηση από το 2007 είναι της Χαμάς, η θανατική ποινή σε γενικές γραμμές εφαρμόζεται σε αυτούς που λειτουργούν σαν κατάσκοποι του Ισραήλ και στους εμπόρους ναρκωτικών. Σύμφωνα με το παλαιστινιακό σύνταγμα, οι θανατικές ποινές δεν μπορούν να εφαρμοστούν χωρίς την έγκριση του προέδρου Μαχμούτ Αμπάς.

Εφ. Χουριέτ 3/10/2013

Σχ : Σκεφτείτε λέει να εφαρμοζόταν (λέμε τώρα…) η θανατική ποινή για τους πράκτορες της Τουρκίας στην ελληνική Θράκη ! Θα είχαμε αισθητή μείωση πληθυσμού ! 

Previous Article

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΙΡΑΝΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ

Next Article

ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *