Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έφυγε τρέχοντας και με σκισμένα ρούχα ο γαμπρός !

0 σχόλια Share:

Γαμπρός έφαγε ξύλο και πήρε πόδι απ’ το γάμο: Ήταν παντρεμένος με άλλες 2 γυναίκες – Βίντεο

Ένας γαμπρός στο Πακιστάν έφαγε ξύλο κι αναγκάστηκε να φύγει τρέχοντας για να γλιτώσει από τους έξαλλους καλεσμένους στο γάμο του.
Ο λόγος ήταν πως στη γαμήλια δεξίωση έφτασε και η 1η του γυναίκα και αποκάλυψε την αλήθεια για τον γαμπρό. Στην πραγματικότητα ο πονηρός γαμπρός δεν είχε μία σύζυγο αλλά δύο. Και μαζί με την καινούργια, συνολικά 3.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Καράτσι του Πακιστάν, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το BBC.

Σύμφωνα με τις αναφορές, στη γαμήλια δεξίωση κατέφτασε και η πρώτη γυναίκα του γαμπρού, που είχαν παντρευτεί πίσω στα 2014. Όπως εξήγησε στους συγγενείς της νύφης, ο άτακτος γαμπρός είχε παντρευτεί ακόμη μία σύζυγο, το 2016.

Στην αρχή ο πονηρός γαμπρός αρνήθηκε τα πάντα αλλά οι συγγενείς της 3ης νύφης είχαν μεγάλη πειθώ
Στην αρχή, ο γαμπρός αρνήθηκε τα πάντα, προτού τελικά παραδεχτεί ότι ήταν ήδη παντρεμένος άλλες 2 φορές. Ήταν, μάλιστα, η 2η γυναίκα του που ανέφερε στην 1η ότι ο άντρας τους σκόπευε να παντρευτεί για 3η φορά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πολυγαμία επιτρέπεται στο Πακιστάν, με τους άντρες να έχουν δικαίωμα να τελέσουν 4 γάμους, αρκεί να υπάρχει η συγκατάθεση των άλλων συζύγων του.

Κι αν κρίνουμε από τις έντονες αντιδράσεις των συγγενών της νύφης, αυτή η συγκατάθεση απείχε πολύ από το να έρθει για τον υπερδραστήριο γαμπρό από το Πακιστάν.

Τελικά, ο γαμπρός σώθηκε από τους οργισμένους συγγενής της νύφης χάρη στην αστυνομία, αφού πρώτα όμως είχαν προλάβει να του σκίσουν τα γαμπριάτικα ρούχα και να τον χτυπήσουν.

Σύμφωνα με την Gulf News Daily, ο άτακτος γαμπρός έφερε αρκετούς τραυματισμούς και σκέφτεται να ακολουθήσει τη νομική οδό

 

Sputnik 16/2/2020

Previous Article

Τούρκοι νέοι στην Ιερουσαλήμ προκαλούν για χρήση βίας σε βάρος του Ισραήλ…

Next Article

Τουρκόψυχος Σαρράζ σε Λιβύη: ¨Με την βοήθεια φίλων χωρών θα καταστούμε πιο ισχυροί στρατιωτικά¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *