Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διαμαρτυρία φεμινιστριών υπέρ του χιτζάμπ !

0 σχόλια Share:
Διαμαρτυρία στη Γαλλία υπέρ του χιτζαμπ στις πισίνες: Θα κάνουμε μπάνιο θα κάνουμε μπάνιο θα κάνουμε μπάνιο με μπουρκίνι
Διαμαρτυρίες γίνονται στη Γαλλία για να επιτρέπεται στις γυναίκες να εισέρχονται στις πισίνες με χιτζάμπ. Στην Γαλλία όπου δεν επιτρέπεται η είσοδος στην πισίνες παρά μόνο με μαγιό, μία ομάδα γυναικών που φορούσαν μπουρκίνι μπήκαν σε πισίνα στο Παρίσι, με στήριξη από μία ομάδα φεμινιστριών. Λόγω της διαμαρτυρίας έκλεισε η πισίνα.

Με πρωτοβουλία από μία ομάδα φεμινιστριών, εγινε διαμαρτυρία στην οποία γυναίκες που φορούσαν μπουρκίνι, παραβιάζοντας την απαγόρευση μπήκαν στην πισίνα. Στην διαμαρτυρία στην οποία είχαν αφίσα που έγραφαν “οι πισίνες είναι για όλους, σταματήστε την ισλαμοφοβία” , γυναίκες που φορούσαν μπικίνι μπήκαν στην πισίνα θέτοντας υπό κλοιό προστασία στις γυναίκες που φορούσαν μπουρκίνι.
Η εκπρόσωπος της ομάδας είπε πως στόχος της διαμαρτυρίας ήταν να διασφαλιστεί η πρόσβαση στις πισίνες των μουσουλμάνων γυναικών που φοράνε χιτζάμπ.
Η ομάδα τραγουδούσε το “θα κάνουμε μπάνιο, θα κάνουμε μπάνιο. Ακόμη κι αν δεν θέλουν και ρατσιστές θα κάνουμε μπάνιο” ενώ λόγω της διαμαρτυρίας έκλεισε η πισίνα.
…….

http://haber.sol.org.tr/dunya/fransada-tesetturlu-havuz-eylemi-yikancaz-yikancaz-burkiniyle-yikancaz-269559
2/9/2019
Σχ:  Πρέπει να πάνε αυτές οι φεμινίστριες σε καμμιά χώρα όπου εφαρμόζεται αυστηρά ο ισμλαμικός νόμος, να απολαύσουν εκεί ελευθερία… 
Previous Article

Ο Ερντογάν φωτογραφήθηκε μπροστά σε χάρτη που δείχνει τουρκικό το μισό Αιγαίο

Next Article

Δηλώσεις κατά της οθωμανικής κατοχής του παρελθόντος

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ipsum Curabitur nec tristique venenatis vel, id leo. facilisis Praesent