Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έσφαξε την αστυνομικό κραυγάζοντας ¨Αλλάχ ακμπάρ¨…

No Comments Share:

 

Είναι η ευρύτερη περιοχή Yvelines, λίγο έξω από το Παρίσι, όπου σήμερα ο Τυνήσιος κατέσφαξε την γυναίκα αστυνομικό κραυγάζοντας την γνωστή ιαχή τη στιγμή που την μαχαίρωνε στο λαιμό.

Ο ίδιος δεν ήταν χαρακτηρισμένος ούτε γνωστός στις αρχές. Ακόμα ένας ᾽᾽μετριοπαθής᾽᾽! Ο καλός μουσουλμάνος της διπλανής πόρτας. Στην ίδια περιοχή τον Οκτώβριο του 20 μουσουλμάνος Tσετσένος αποκεφάλισε τον καθηγητή Σαμιουελ Πατυ. Στην ίδια, πάλι, μουσουλμάνοι κατακρεούργησαν το νεαρό ζευγάρι των αστυνομικών μέσα στο σπίτι τους, αφήνοντας δύο μικρά παιδιά ορφανά. Το ενδιαφέρον είναι ότι στα προάστια (τμήματα) της περιοχής έχουν εγκατασταθεί πλήθος από αυτούς μετατρέποντας τα σε κανονικές μουσουλμανικές πόλεις. Με τεμένη τεράστια και χώρους λατρείας δικούς τους, σχολεία μουσουλμανικά, συμμετοχή στην πολιτική με εκπροσώπους δικούς τους, βιβλιοπωλεία με οδηγίες υπέρ του τζιχαντισμού, καφενεία που δεν πατάει ούτε θηλύκια γάτα και με εφαρμογή της σαρία παντού.

Είτε αρέσει είτε όχι, το ζήτημα των ᾽᾽ανθρωπίνων δικαιωμάτων᾽᾽ που ακόμα μοιράζει απλόχερα η Δύση, στάθηκε η μοιραία ευκαιρία για τον ισλαμικό επεκτατισμό, για όλους τους μουσουλμάνους. Η προπαγάνδα τους είναι αξεπέραστη. Χτυπάνε σε όλα τα επίπεδα, χρησιμοποιούν την θυματοποίηση, όπως την έμαθαν από την αριστερά και από τις ᾽᾽ευρωπαϊκές αξίες᾽᾽᾽ όπως τις νιαουρίζει το ιερατείο και όχι όπως θα έπρεπε να είναι. Επικαλούνται δικαιώματα αδιάκοπα, τους προσφέρονται, ζητούν κι άλλα, και την δεδομένη στιγμή ενεργοποιείται η απειλή, η σφαγή και ο τρόμος. Ένα βαρέλι που δεν έχει πάτο.

Κανείς δεν εξαιρείται από αυτόν τον εφιάλτη, οι φτωχότερες περιοχές είναι τελειωμένες, εκεί μαζεύονται και διώχνουν τους ντόπιους. Είναι οι ίδιοι που επιθυμούν την γκετοποίηση για να ελέγχουν την κοινότητα τους. Καμιά χώρα δεν γλιτώνει εκτός κι αν αρνηθεί την ᾽ἰσότητα᾽᾽, που λες και εφευρέθηκε για να μπορούν οι μουσουλμάνοι να σφάζουν και να τρομοκρατούν ανενόχλητοι. Μετά εμείς θα ανάβουμε κεράκια ,ώσπου να επικρατήσει το σκοτάδι.

*Οι φωτο είναι από την ίδια περιοχή.

Η ειρωνεία είναι ότι στην αφίσα της υποψήφιας με τη μπούργκα γράφει ᾽᾽η γλυκύτητα της ζωής᾽᾽!

Διονυσία Αντύπα-FACEBOOK

Σχ.: Διαβάσαμε επίσης σε άλλη πηγή τα εξής :

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν γύρω στις 15.20 ώρα Ελλάδας στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος, διευκρίνισε μια αστυνομική πηγή. Η υπάλληλος, ηλικίας 48 ετών, επέστρεφε από το διάλειμμά της για μεσημεριανό, όταν ο δράστης τη μαχαίρωσε δύο φορές στον λαιμό, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Η γυναίκα πέθανε επί τόπου, παρά την παρέμβαση των διασωστών.

Ένας αστυνομικός πυροβόλησε τον δράστη, σύμφωνα με αστυνομική πηγή. Αργότερα, εξέπνευσε.

Πρόκειται για έναν Τυνήσιο υπήκοο, ηλικίας 36 ετών, άγνωστο στις αστυνομικές αρχές και τις υπηρεσίες πληροφοριών. Διέθετε νόμιμα έγγραφα.

 

Previous Article

Οι Οθωμανοί τον έγδαραν ζωντανό επειδή δεν δέχθηκε να γίνει μουσουλμάνος…

Next Article

Μαριγώ Ζαραφοπούλα από τα Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *