Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

No Comments Share:

 

 

Βαριά πρόστιμα έρχονται στα σόσιαλ μίντια για ρητορική μίσους και ψεύτικες ειδήσεις

Σε εφαρμογή μπήκε στην Γερμανία, νόμος που για την πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση στα σόσιαλ μίντια, της ρητορικής μίσους, των ψεύτικων ειδήσεων και των παρανόμων περιεχομένων.

Σύμφωνα με την είδηση από το DHA, από σήμερα πρόστιμα μέχρι και 50 εκ. ευρώ θα επιβάλλονται σε ιστοσελίδες που δεν αφαιρούν μηνύματα με περιεχόμενο που εμπίπτει στον νέο νόμο. Θα δίνεται περιθώριο 24 ωρών για την αφαίρεση των περιεχομένων που θα είναι αδιαμφισβήτητα έκνομα. Για ακόμη πιο περίπλοκα θέματα θα δίνεται περιθώριο έως μιας εβδομάδας.

Με τον νόμο αυτό όλα τα σόσιαλ μιντια και οι ιστοσελίδες με περισσότερους από δύο εκατομμύρια χρήστες, θα θεωρούνται υπεύθυνοι.

Ο νόμος ετοιμάστηκε με εστίαση προς Facebook, Twitter και  YouTube, αλλά αναμένεται να εφαρμοστει και στις Reddit, Tumblr  και στο ρωσικό σόσιαλ μίντια VK. Πιθανότητα επηρεασμού υπάρχει και για τις Vimeo και  Flickr.

Almanya’da sosyal medyada nefret söylemi ve yalan habere ağır ceza geldi

1/1/2018

Σχ: Και ποιος θα κρίνει το ποιες ειδήσεις θα είναι πλαστές ή ποια φράση αποτελεί ρητορική μίσους;  Είναι προφανές πως η Νέα Τάξη δεν αντέχει και πολύ δημοκρατία.

Στην Ελλάδα προς το παρόν βιώνουμε την ¨λογοκρισία του αντιρατσιστικού νόμου¨, όπου ο οποιοσδήποτε επαγγελματίας ανθρωποδικαιωματάς στέλνει αναφορές στην Εισαγγελία Ρατσιστικών Αδικημάτων για κάτι που εκείνος κρίνει πως εμπίπτει στον νόμο και μετά συνήθως οι ¨δράστες¨ ταλαιπωρούνται στα δικαστήρια.

Previous Article

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ…

Next Article

Η ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΓΕΝΙ ΑΚΙΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *