Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1 σχόλιο Share:

Αρχιιμάμης Μαρόκου : Οι ¨αδιάντροπες¨ γυναίκες πάνε στην κόλαση

fas
Ο αρχιιμάμης του Μαρόκου κατηγόρησε τις γυναίκες που ντύνονται άσεμνα, αναθεμάτισε την ¨γύμνια¨ τους και είπε πως οι αδιάντροπες¨ γυναίκες πάνε στην κόλαση. Ο αρχιιμάμης είπε πως εντός της μουσουλμανικής κοινότητας, αυξάνονται οι γυναίκες ου ντύνονται άσεμνα και αναθεμάτισε την γύμνια τους.

Στο Μαρόκο σε σχέση με άλλες αραβικές χώρες, στηρίζεται μια περισσότερο ανεκτική εκδοχή του Ισλάμ και ιδιαίτερα οι γυναίκες που ζούνε στις πόλεις, δεν προτιμούνε να σκεπάζονται στους δημόσιους χώρους.

Η στάση του λαού απέναντι στο ντύσιμο των γυναικών ποικίλει ανάλογα με την κοινωνική δομή της κάθε περιοχής. Γενικά στις αγροτικές περιοχές ντύνονται πιο συντηρητικά, ενώ στις πόλεις οι περισσότερες γυναίκες προτιμούνε τα δυτικού τρόπου ζωής ρούχα.

Ο ιμάμης Ομέρ Ελ Καζαμπρί του τζαμιού Χασάν του Β΄ που είναι το μεγαλύτερο τζαμί του Μαρόκου, ανέφερε πως υπάρχει μεταξύ των γυναικών μια αυξανόμενη τάση να βγαίνουν έξω ¨γυμνές¨. Στην αρχή τη εβδομάδας ο Ελ Καζαμπρί έγραψε στον λογαριασμό του στο FB πως ¨Η γύμνια πλέον δεν σχετίζεται με την εποχή, χειμώνα και καλοκαίρι την βλέπουμε να διαδίδεται  μπροστά στα μάτια μας…… Δείτε τους δρόμους. Η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε μας ραγίζει την καρδιά. Η εμετική γύμνια αποτελεί μια προσβολή ενάντια στην κοινωνία και στις εντολές του Θεού. Νέες γυναίκες είναι γυμνές και καπνίζουν. Που βρίσκονται οι προστάτες τους ; «.

…………………

Haber.sol.org. 22/8/2016

Previous Article

ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΛΑΜΠΕΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Θα επρεπε ο «ιμαμ μπαιλντη» να ερθει κατα Ελλαδα μερια να κανει καμια τσαρκα Αυγουστο σε καμια μεγαλουπολη, με τα μπουτια γυρω του να τον παρακαλανε για λιγη κολαση στην οποια θα πηγαινε ο ιδιος, ειτε βιαζοντας 5-6 απο τα χιλιαδες 15χρονα που ντυνονται λες και παιζουν σε τσοντα των 80’s ειτε σφαζοντας ειτε ακομα και αυτοκτονοντας απο πανικο και τρελα. Κακο το Μαροκο κακη και η Ελλαδα. Μεση λυση γιοκ.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *