Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αναφορά περί F-35 προς το Κογκρέσο : Ρίσκο η αποβολή της Τουρκίας & σοβαρά προβλήματα ποιότητας

No Comments Share:

Αναφορά που παρουσιάστηκε στο Κογκρέσο για τα F-35: Ρίσκο η αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα

Το υπαγόμενο στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, Γραφείο Λογοδοσίας (GAO) σε αναφορά που ετοίμασε για την προμήθεια των F-35, αναφέρει πως δεν καλύφθηκαν τα στάνταρ παραγωγής.Στην αναφορά καταγράφεται πώς η αποβολή της Τουρκίας από το πρόγραμμα, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τα ρίσκα.

Στην αναφορά καταγράφεται ως κατά το 2019 έγινε ένα μεγάλος αριθμός από τα τεστ που ήταν σχεδιασμένα να γίνουν αλλά υπήρξε μία καθυστέρηση 9 μηνών.

……..

Στην αναφορά καταγράφονται τα εξής : Ενώ το πρόγραμμα F-35 αυξάνει το ρυθμό παραγωγής και διαπραγματεύεται το χαμηλό κόστος για τα αεροσκάφη, οι διαδικασίες παραγωγής του, δεν πληρούν τα βασικά πρότυπα πρακτικών παραγωγής που ορίζει ο GAO. Συγκεκριμένα, μόνο 3.000 από τις 10.000 άτρακτους που παρέχονται από τον ανάδοχο κατά τη διαδικασία παραγωγής, τηρούν τα πρότυπα σχεδιασμού που έχουν καθοριστεί για την ποιότητα του προϊόντος. Ταυτόχρονα, περισσότερα από 500 αεροσκάφη προσγειωμένα στον αεροδιάδρομο, δεν έχουν ακόμη επιτύχει, τους στόχους αξιοπιστίας και βιωσιμότητας του προγράμματος. Ακόμη και αν ο ανάδοχος, αλλάξει τις διαδικασίες παραγωγής για να λύσει αυτά τα προβλήματα και να αυξήσει την αποδοτικότητα, πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά. Εάν το γραφείο του προγράμματος δεν αξιολογήσει τους κινδύνους για αυτές τις κύριες πρακτικές παραγωγής, οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και οι διεθνείς συνεργάτες ενδέχεται να μην είναι σε θέση να λάβουν αεροσκάφη της ποιότητας που καθορίζεται στην πώληση.

Diken.com.tr 12/5/2020

Previous Article

KOYΡΔΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΤΑΡΤΩΝ : ¨ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ¨ !

Next Article

ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΥΤ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *