Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εισβολής με χρήση ενηλίκων ως όπλων ενάντια στην Ισπανία¨

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 18/5/2021

Ακούμε τον ευρωβουλευτή Χόρχε Μπουχάντε να λέει στην ευρωβουλή τα εξής σχετικά με την μαζική εισβολή Μαροκινών στην ισπανική επικράτεια :

¨Ευχαριστώ πρόεδρε. Σε μία ενέργεια ανεπανάληπτης επιθετικότητας στα τελευταία 50 χρόνια, περισσότεροι από 5.000 Μαροκινοί ενθαρρυμένοι από την κυβέρνηση τους, εισήλθαν παράνομα χθες πέρασαν παράνομα χθες τα σύνορα της Ισπανίας. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εισβολής με χρήση ενηλίκων ως όπλων ενάντια στην Ισπανία. Δεν πρόκειται πια για μαφία πρόκειται για μία ακραία μουσουλμανική κυβέρνηση η οποία ενθαρρύνει αυτήν την παράνομη είσοδο σε μία Εθνική επικράτεια. Μία κυβέρνηση η οποία παίρνει κάθε χρόνο δισεκατομμύρια από τις Βρυξέλλες. Υποθέτω πως οι πλούσιοι παγκοσμιοποιητές θα είναι χαρούμενοι από την άφιξη των φτωχών εργατών. Αλλά στην Θέλτα, στην Μελίγια, στην Aνδαλουσία στα Κανάρια νησιά και σε όλες τις άλλες τις περιοχές της Βαρκελώνης της Μαδρίτης, της Βαλένθιας ή της Σεβίλλης, είμαι σίγουρος πως δεν σκέφτονται το ίδιο. Δείξτε την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη. Απαιτούμε την άμεση αναστολή όλων των πληρωμών προς το Μαρόκο, την επιβολή κυρώσεων, την άμεση διακοπή παροχής βίζας, όπως και τις παρατάσεις νόμιμων  παραμονής των καταγόμενων από το Μαρόκο. Την άμεση απέλαση όλων των παράνομων μεταναστών προς το Μαρόκο και την επιστροφή αυτών των παιδιών στους γονείς τους. Το μέλλον της Ευρώπης δεν κινδυνεύει από τις online συζητήσεις γεια την ομοσπονδία και το κλίμα. Το μέλλον της Ευρώπης παίζεται σήμερα στους δρόμους της Θέλτα με τον ισπανικό στρατό εκεί στο έδαφος. Η επιλογή είναι δική σας : πολιτισμός η βαρβαρότητα. Αργότερα ενδεχομένως η σύρραξη θα έρθει και τότε η κτίση χρημάτων δεν θα έχει αξία.
Σας ευχαριστώ πολύ¨

Previous Article

¨Να μπούμε (στην Ιερουσαλήμ) ως όπου αρκεί η δύναμή μας¨ !!!

Next Article

Εισαγγελέας σε βίντεο : ¨Η απαγόρευση κυκλοφορίας πού εφαρμόζεται σήμερα, η υποχρέωση μάσκας και οι ταξιδιωτικοί  περιορισμοί είναι απόλυτες παραβιάσεις του νόμου¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *