Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΔΙΩΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΦΑΓΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ….

No Comments Share:
Αδίκημα και το να παίρνεις φαί από τα σκουπίδια !

paulmay_ic

Μήνυση υποβλήθηκε στην Αγγλία σε άτομο που έφαγε φαγητό από τα σκουπίδια. Τα αξίας 33 στερλίνων αντικείμενα του ¨αδικήματος¨ ήταν ντομάτες, τυρί και κέικ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γκάρντιαν συνελήφθη και θα οδηγηθεί τον επόμενο μήνα στο δικαστήριο, άτομο στο Λονδίνο την ώρα που έπαιρνε ντομάτες, τυρί και κέικ από έναν κάδο σκουπιδιών πίσω από ένα σούπερ μάρκετ.

Ο σχεδιαστής ιστοσελίδων Πωλ Μαγί ανέφερε πως τα πήρε επειδή πεινούσε και υποστήριξε πως δεν έκανε κάτι το παράνομο παίρνοντας κάποια πράματα που ήταν πεταμένα.

Κάτοικος της περιοχής κατήγγειλε στις 25/1 τον 35χρονο Μαγί και τους Τζάσον Τσάν και Γουίλιαμ Τζείμς που ήταν μαζί του, όταν τους είδε να σκαρφαλώνουν σε ένα τοίχο του σουπερμάρκετ Ισλανδία, και η αστυνομία τους συνέλαβε.

Η αστυνομία τους συνέλαβε την ώρα που εγκατέλειπαν την περιοχή με αυτοκίνητο έχοντας ένα τσουβάλι με τρόφιμα. Αναφέρεται πως τα τρόφιμα ήταν αξίας 33 στερλίνων και αποτελούνταν από ντομάτες, τυρί και μικρά κεικάκια χαμηλού κόστους.

Οι ύποπτοι κατηγορούνται για κλοπή σύμφωνα με νόμο ¨περί αλητείας¨ που ψηφίστηκε το 1824. Ο νόμος αυτός είχε βγει μετά από τους ναπολεόντειους πολέμους με σκοπό να ελεγχθούν οι μεταπολεμικά άνεργοι πλέον στρατιώτες.

…………..

Haber.sol.org 30/1/2014

Previous Article

ΣΕ ΠΗΓΑΔΙ 18 ΜΕΤΡΩΝ….

Next Article

ΤΕΛΕΤΗ 29ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *