Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΜΕΡΟΝ

No Comments Share:

Δήλωση ¨Να μην έρθουν οι Τούρκοι¨ από τον πρωθυπουργό της Αγγλίας

David-Cameron-007

Ο Άγγλος πρωθυπουργός Ντέϊβιντ Κάμερον δήλωσε πως σε περίπτωση που η Τουρκία γίνει μέλος της Ε.Ε. , ο ίδιος δεν επιθυμεί να έρθουν οι πολίτες της να εργαστούν στην Αγγλία.

ΛΟΝΔΙΝΟ – Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας Κάμερον ανέφερε πως εάν χώρες όπως η Τουρκία γίνουν στο μέλλον μέλη της Ε.Ε. , θα πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερο για να μπορέσουν να έρθουν να εργαστούν στην Αγγλία.

Ο Κάμερον μιλώντας στο BBC δήλωσε πως πλέον ο αγγλικός λαός δεν επιθυμεί διεύρυνση της Ε.Ε. και ότι αν δεν υπάρξουν σοβαρές αλλαγές στο θέμα της ελεύθερης μετακίνησης, είναι ενάντιος στην είσοδο νέων μελών στην Ε.Ε. όπως η Τουρκία.

Ο Κάμερον έδωσε το σήμα πως ενδεχομένως μπορεί να προβάλλει βέτο σε υποψηφιότητες μελών για την Ε.Ε. και υπογράμμισε πως τα νέα μέλη θα πρέπει να εισέρχονται με απόλυτη ομοφωνία των χωρών μελών της Ε.Ε.

Ο Άγγλος πρωθυπουργός είπε πως είναι ανάγκη για τα νέα μέλη της Ε.Ε. η ελεύθερη μετακίνηση των πολιτών τους να παράσχεται μόνο μετά από την επίτευξη συγκεκριμένου μέσου εθνικού εισοδήματος.

……………..

Εφ. Ραντικάλ 12/5/2013

Σχ : Πριν από μια εβδομάδα ο εκπρόσωπος του ελληνικού ΥΠΕΞ δήλωσε πως η Ελλάδα είναι ο πιο ισχυρός υποστηρικτής της τουρκικής υποψηφιότητας στην Ε.Ε. και ότι ¨βρισκόμαστε στην αρχή των εργασιών για την κατάργηση της βίζας¨ !

Είναι πασιφανές πως η Αγγλία απειλείται η εθνική της συνοχή και ασφάλεια από την ελεύθερη μετακίνηση των Τούρκων πολιτών, ενώ η Ελλάδα όχι…

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

Next Article

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ DEB…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *